Back to Question Center
0

Mahu Data Scrape? Sepuluh Web Berguna Mengotak Perkhidmatan Anda Harus Cuba Mengikut Semalt

1 answers:

Mengikis Web adalah teknik rumit yang dilaksanakan dengan beberapa alat pengikis 7). Alat ini berinteraksi dengan laman web yang berbeza dengan cara yang sama seperti yang kita lakukan apabila menggunakan penyemak imbas seperti Firefox atau Chrome. Selain itu, web scraping program memaparkan data yang diekstrak dalam format yang boleh dibaca. Mereka membantu menjana lebih banyak peluang dan mendapatkan yang terbaik daripada perniagaan kami. Di sini kami telah memberikan senarai alat pengikis web terbaik dan paling berguna, beberapa di antaranya percuma manakala yang lain dibayar.

1 - mysql data warehouse tools. Import. io

Import. io terkenal dengan teknologi canggihnya. Alat ini sesuai untuk profesional dan bukan profesional. Alat mengikis web ini bukan sahaja mengakses dan mengikis sebilangan besar laman web tetapi juga mengeksport data yang diekstrak ke CSV. Beratus hingga ribuan halaman dan fail PDF boleh dikikis dalam masa satu jam dengan Import. io. Titik tambah ialah anda tidak perlu menulis sebarang kod. Sebaliknya, alat ini membina lebih daripada 1000 API berdasarkan keperluan anda.

2. Dexi. io

Dexi. io juga dikenali sebagai CloudScrape. Program pengikatan dan pengekstrakan data web ini sesuai untuk programmer dan freelancer. Ia dikenali secara meluas untuk penyemak dan pengedit berasaskan penyemak imbas yang menjadikannya mudah untuk anda mengakses dan memuat turun data yang diekstrak pada cakera keras anda. Juga, ini adalah crawler web yang hebat yang dapat menyimpan data di salah satu Kotak. bersih atau Google Drive. Anda juga boleh mengeksport data anda ke CSV dan JSON.

3. Webhouse. io

Webhouse. io adalah salah satu aplikasi pengikis web berasaskan pelayar yang paling hebat dan hebat. Ia menyediakan akses mudah dan langsung kepada data berstruktur dan mempunyai keupayaan untuk mengindeks nombor laman web secara besar-besaran dalam API tunggal. Anda boleh dengan mudah mengekstrak data anda menggunakan Webhouse. io dan simpan dalam format seperti RSS, XML, dan JSON.

4. Scrapinghub

Dengan hanya $ 25 sebulan, anda boleh mengakses semua ciri hebat dari Scrapinghub. Ini adalah aplikasi berasaskan awan yang memenuhi keperluan pengekstrakan data anda dengan cara yang lebih baik. Scrapinghub terkenal dengan pemutar proksi pintar yang merangkak melalui laman web dilindungi bot dengan mudah.

5. Pengikis Visual

Pengikis Visual adalah satu lagi program pengekstrakan data dan perlombongan kandungan. Ia mengekstrak maklumat dari pelbagai laman web, dan hasilnya diambil dalam masa nyata. Anda boleh mengeksport data yang diekstrak ke format seperti SQL, JSON, XML, dan CSV.

6. Hub Outwit

Ia adalah tambahan Firefox yang dapat memudahkan pencarian web kami kerana sifat-sifat pengekstrakan data. Hub Outwit sama-sama terkenal di kalangan pemrogram dan pemaju web; alat ini menyimpan data anda dalam format yang boleh dibaca dan berskala, menawarkan antara muka mesra pengguna dan perkhidmatan terbaik.

7. Scraper

Benar bahawa Scraper mempunyai ciri-ciri pengikatan data yang terhad, tetapi itu tidak bermakna ia tidak akan membuat penyelidikan dalam talian anda mudah. Malah, Scraper merupakan pilihan pertama dari pelbagai perusahaan, pakar SEO, dan pemaju aplikasi. Anda boleh menyalin data ke papan klip atau simpannya pada hamparan yang berbeza mengikut keinginan anda. Malangnya, alat ini tidak merangkak laman web anda.

8. 80 kaki

Ia adalah aplikasi web mengikis yang kuat, fleksibel dan berguna. Anda boleh mengkonfigurasi 80 kaki mengikut keperluan anda, dan alat ini mengambil maklumat yang diperlukan dalam beberapa saat.

9. Spinn3r

Spinn3r mengambil data dari seluruh laman web, rangkaian media sosial, gerai berita dan blog peribadi, menyimpan data anda dalam format JSON. Selain sifat pengekstrakan data yang indah, Spinn3r memastikan keselamatan dan privasi data anda dan tidak membiarkan spammer mencuri.

10. ParseHub

ParseHub serasi dengan laman web yang menggunakan AJAX, cookies, JavaScript, dan pengalihan. Anda boleh merangkak seberapa banyak laman web yang anda inginkan dan mendapatkan data dalam format yang diperlukan. Alat ini boleh digunakan oleh pengguna Mac OS X, Windows, dan Linux.

December 22, 2017