Back to Question Center
0

Semalt: Apakah Pautan Halaman Mengikis Alat. 3 Ciri Istimewa Pengikis Online Ini

1 answers:
Pautan Halaman Scraping Tool memfilter kod HTML tapak dan mengekstrak pautan dari laman web yang berlainan

. Sebaik sahaja data dikikis sepenuhnya, ia memaparkan pautan dalam bentuk teks dan menjadikan kerja kami lebih mudah. Ini pengikis dalam talian tidak hanya baik untuk pautan dalaman tetapi juga menunjukkan pautan luaran dan mengubah data ke dalam bentuk yang boleh dibaca. Pautan lambakan adalah cara mudah untuk mencari aplikasi yang berbeza, laman web, dan teknologi berasaskan web - reinigungsfirma preise. Tujuan Page Links Scraping Tool adalah untuk mengikis maklumat dari laman web yang berbeza. Ia dibina dengan alat baris arahan yang komprehensif dan mudah bernama Lynx dan serasi dengan semua sistem operasi. Lynx terutamanya digunakan untuk menguji dan mengatasi halaman web dari baris arahan. Pautan halaman pengikis adalah alat berguna yang pertama kali dibangunkan pada tahun 1992. Ia menggunakan protokol Internet termasuk WAIS, Gopher, HTTP, FTP, NNTP, dan HTTPS untuk menyelesaikan kerja anda.

Tiga ciri utama alat:

1. Data Scrape di Thread Multiple:

Menggunakan pautan laman alat pengikis , anda boleh mengikis atau mengeluarkan data dalam pelbagai thread. Pengikis biasa mengambil masa berjam-jam untuk melaksanakan tugas mereka, tetapi alat ini menjalankan pelbagai thread untuk melayari sehingga 30 halaman web pada masa yang sama dan tidak membuang masa dan tenaga anda.

2. Ekstrak Data dari Laman Web Dinamik: Beberapa laman dinamik menggunakan teknik pemuatan data untuk membuat permintaan tak segerak seperti AJAX. Oleh itu, sukar untuk pengikis web biasa untuk mengekstrak data dari laman web tersebut. Pautan Halaman Scraping Tool, bagaimanapun, mempunyai ciri yang kuat dan membolehkan pengguna untuk menuai data dari kedua-dua laman web asas dan dinamik dengan mudah. Tambahan pula, alat ini boleh mengeluarkan maklumat dari laman media sosial dan mempunyai fungsi pintar untuk mengelakkan ralat 303.

3. Maklumat Eksport ke Mana-mana Format:

Pautan Halaman Scraping Tool menyokong format yang berbeza dan data eksport dalam bentuk MySQL, HTML, XML, Access, CSV, dan JSON. Anda juga boleh menyalin dan menyisipkan hasilnya menjadi Dokumen Word atau memuat turun fail yang diekstrak ke cakera keras anda. Jika anda menyesuaikan tetapannya, pautan halaman mengikis alat akan memuat turun data anda pada cakera keras anda secara automatik dalam format yang telah ditentukan sebelumnya. Anda kemudian boleh menggunakan data ini di luar talian dan boleh meningkatkan prestasi laman web anda.

Bagaimana untuk menggunakan alat ini?

Anda hanya perlu memasukkan URL dan membenarkan alat ini melaksanakan tugasnya. Ia akan terlebih dahulu menganalisis HTML dan akan mengeluarkan data untuk anda berdasarkan arahan dan keperluan anda. Hasilnya biasanya dipaparkan dalam bentuk senarai. Setelah pautan dikikis sepenuhnya, ikon akan dipaparkan di sebelah kiri. Jika anda menerima mesej "Tiada Pautan Ditemui" mungkin kerana URL yang anda masukkan tidak sah. Pastikan anda telah memasukkan URL sebenar untuk mengekstrak pautan dari. Jika anda tidak dapat mengekstrak pautan secara manual, pilihan lain adalah menggunakan API. API digunakan dalam fesyen ad-hoc dan mengendalikan beratus-ratus pertanyaan sejam untuk pengguna.

December 22, 2017