Back to Question Center
0

Semalt Review: Alat Web Mengikis Data yang Benar-benar Membantu Anda

1 answers:

Kami tahu bahawa web scraping teknik yang melibatkan penargetan dan mengekstrak maklumat dari pelbagai laman web. Kebanyakan perniagaan bergantung pada data, dan alat pengikis web mudah dapat menyelesaikan pelbagai masalah yang berkaitan dengan data yang memberikan kami kandungan yang lebih dinamis dan berguna.

Faedah nyata alat pengikis web adalah mudah digunakan dan boleh mengekstrak data tepat dalam beberapa saat. Sesetengah pilihan adalah percuma, manakala yang lain dibayar. Alat mengikis web cenderung berbeza antara satu sama lain berdasarkan ciri, pilihan dan mudah alih mereka - sea to sky pack reviews. Sesetengah daripada mereka memerlukan kod manakala yang lain tidak memerlukan anda mempunyai kemahiran pengaturcaraan.

1. ParseHub

ParseHub mengambil sokongan cookies, pengalihan, JavaScript, dan AJAX untuk merangkak dan mengikis beberapa laman web. Ia boleh mengenal pasti dan mengekstrak maklumat, berkat teknologi pembelajaran komputernya untuk membolehkannya. ParseHub adalah alat web scraping yang paling disyorkan dan paling disyorkan setakat ini, menjana fail output dalam pelbagai format. Ia sesuai untuk pengguna Linux dan Windows dan merupakan aplikasi web percuma dengan lima pilihan merangkak.

2. Agenty

Sama ada anda sedang mencari untuk mengekstrak sejumlah besar data atau telah menjadualkan beberapa projek merangkak web, Agenty akan melaksanakan banyak tugas untuk anda. Menggunakan alat ini, anda boleh menjalankan pekerjaan mengikis yang berbeza secara serentak dan mengikis sejumlah besar data. Ia memberikan kami data yang dikikis dalam format JSON, TSV dan CSV dan menggunakan API untuk mengotomatisasi pengumpulan data dalam bahasa pengaturcaraan pilihan anda. Versi percuma mempunyai beberapa pilihan yang terhad, jadi anda boleh mendapatkan versi berbayar yang datang dengan jaminan wang kembali.

3. CloudScrape

CloudScrape adalah satu lagi alat pengikis data web yang menyokong koleksi data yang besar dan tidak memerlukan sebarang muat turun. Aplikasi berasaskan pelayar dengan mudah boleh menyediakan crawler dan mengekstrak data masa nyata untuk anda. Kemudian, anda boleh menyimpan data yang diekstrak di Google Drive dan Kotak. bersihkan atau dapatkannya dieksport sebagai CSV dan JSON.

4. Datahut

Datahut adalah alat pengekstrakan data web yang sangat berskala, fleksibel, dan berintegrasi untuk semua keperluan data anda. Anda boleh mendapatkan maklumat yang tepat dengan harga yang berpatutan dan jaminan wang balik 100%. Anda harus ingat bahawa tidak ada versi percuma Datahut, tetapi versi premiumnya adalah mesra bajet dan sesuai untuk permulaan dan syarikat yang ditubuhkan. Ia mengagregatkan data dari pelbagai tapak dan mengumpul produk, kandungan, imej, dan profil untuk anda.

5. Webhouse. io

Webhouse. io adalah aplikasi web yang menyediakan akses langsung dan mudah kepada data berstruktur dan menggunakan teknologi web merangkak untuk melaksanakan pelbagai fungsi. Ia mempunyai keupayaan untuk mengindeks laman web anda dan mengekstrak data dari halaman web yang berbeza di lebih daripada 200 bahasa. Ia menyokong fail RSS, JSON, HTML dan XML.

6. Fivetran

Salah satu alat scraping terbaik data ialah Fivetran. Ia adalah pengekstrak data yang kuat dan boleh dipercayai dan menjimatkan tenaga dan masa anda. Pada masa yang tertentu, Fivetran boleh mengekstrak dari 100 hingga 100000 halaman web tanpa sebarang masalah.

December 22, 2017