Back to Question Center
0

Semalat Perbincangan Tentang Lima Cara Berbeza Untuk Muat turun Seluruh Laman Web Untuk Penggunaan Luar Talian

1 answers:

Kadang-kadang kita perlu mempunyai akses kepada kandungan laman web semasa berada di luar talian. Untuk ini, kita perlu membuat sandaran failnya, tetapi kebanyakan perkhidmatan hosting tidak memberikan pilihan ini. Kami mungkin mahu meniru struktur tapak yang popular, dan juga untuk mengetahui rupa CSS atau fail HTML. Walau apa pun keadaannya, ada cara yang berbeza untuk memuat turun seluruh laman web untuk akses luar talian. Menggunakan salah satu alat yang disenaraikan di bawah, anda boleh memuat turun keseluruhan halaman atau jumlah halaman yang dikehendaki dengan yakin - monitoring pc system. Setiap kali mereka memerlukan pengesahan, anda boleh memilih versi percuma mereka dan tidak membayar apa-apa untuk pelan premium. Alat ini amat sesuai untuk perniagaan dan perniagaan bersaiz sederhana.

1. HTTrack

HTTrack adalah program atau perisian yang terkenal untuk memuat turun seluruh laman web. Antaramuka yang mesra pengguna dan moden ini secara eksponen memudahkan kerja pengguna. Anda hanya perlu memasukkan URL laman web yang anda mahu mengikis dan memuat turunnya untuk akses luar talian.

Anda boleh memuat turun seluruh laman web atau menyerlahkan beberapa halaman untuk mendapatkannya dimuat turun pada cakera keras anda secara automatik. Anda juga perlu menentukan berapa banyak sambungan serentak yang anda mahu buka untuk dimuat turun. Sekiranya fail tertentu mengambil masa terlalu lama untuk dimuat turun, adalah mungkin untuk membatalkan proses ini.

2. Getleft

Getleft adalah program yang agak baru dan moden dengan banyak ciri dan antara muka mesra pengguna. Sebaik sahaja dimuat turun dan dilancarkan, anda perlu menekan "Ctrl + U" untuk bermula. Masukkan URL dan simpan direktori. Sebelum memuat turun, Getleft akan bertanya kepada anda berapa banyak fail yang anda mahu muat turun dan sama ada ia termasuk teks dan imej. Sebaik sahaja muat turun selesai, kami boleh melayari laman web keseluruhan di luar talian juga.

3. Ciri-ciri PageNest

Ciri-ciri PageNest adalah serupa dengan Getleft dan HTTrack. Anda perlu memasukkan alamat tapak web dan mendapatkannya dimuat turun pada cakera keras anda. Pengguna diminta untuk keperluan seperti itu sebagai nama laman web dan di mana ia perlu disimpan. Anda juga boleh memilih pilihan yang dikehendaki dan menyesuaikan tetapannya.

4. Cyotek WebCopy

Dengan Cyotek WebCopy, anda perlu menggunakan kata laluan yang telah ditetapkan untuk pengesahan. Anda juga boleh membuat peraturan dengan program terkini ini dan mendapatkan seluruh tapak yang dimuat turun serta-merta untuk kegunaan luar talian. Saiz keseluruhan tapak yang dimuat turun dan jumlah fail dipaparkan di sudut kanan desktop anda.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia tidak menasihati kami untuk menggunakan alat biasa seperti Import. io dan Kimono Labs untuk mendapatkan data yang dimuat turun untuk kegunaan luar talian. Sebaliknya, ia sentiasa mengesyorkan Wikipedia Dumps sebagai program ini memastikan hasil yang berkualiti. Anda boleh memuat turun keseluruhan laman web dalam format XML, mengekstrak data yang bermanfaat untuk laman web anda atau perniagaan dalam talian.

December 22, 2017