Back to Question Center
0

Apa yang menjadikan alat kata kunci Amazon baik dengan prestasi yang benar-benar terukur?

1 answers:

Semua yang biasa dengan Pengoptimuman Enjin Carian tahu bahawa hampir mustahil untuk menjadi pedagang dalam talian yang berjaya di Amazon tanpa alat kata kunci menjadikan hal-hal lebih mudah. Siapakah yang begitu penting untuk mengambil pilihan yang tepat? Hanya kerana anda tidak dapat tidak perlu mengawasi kata kunci produk sasaran utama anda, meneroka kombinasi carian panjang yang baru, dan cari peluang produk yang berpotensi untuk tidak memasuki penyenaraian anda sejauh ini. Diambil secara amnya, matlamat utama mungkin alat kata kunci Amazon yang boleh dipercayai adalah untuk mengesan persaingan yang rendah untuk kata kunci pembeli yang paling menjanjikan, di tengah-tengah niat pembelian yang agak tinggi untuk membantu mengembangkan lebih banyak pelanggan berpotensi anda ke dalam pembeli sebenar. Tetapi bagaimana untuk memilih pilihan yang betul yang akan sesuai dengan keperluan dan matlamat perniagaan anda? Nah, itu bergantung - metal stool with back.

Perkara itu adalah pembantu dalam talian yang benar-benar baik untuk membantu anda mencari kata kunci yang tepat dan frasa pencarian panjang-ekor yang akan membina maksud pengguna maksimum. Dengan cara itu, ia dijangka akan memberi anda jumlah carian yang tinggi. Pada akhirnya, untuk menghasilkan kiraan yang lebih besar daripada tawaran yang berjaya dipenuhi di pasaran Amazon, seterusnya memberikan cahaya hijau kepada promosi ranking anda yang lebih baik dari semasa ke semasa. Pada dasarnya, setiap penyelesaian penyelidikan kata kunci yang baik - sama ada alat penyelidikan kata kunci tunggal, platform dalam talian dengan toolkit sejagat, perisian pengesanan / automasi profesional, atau tawaran "kunci giliran" khusus - dimaksudkan untuk memberi anda layanan dan manfaat berikut:

  • Jumlah kata kunci biji tertinggi.
  • Metrik volum carian tepat pada masanya.
  • Kadar umum CPC.
  • Cadangan kata kunci panjang-ekor.
  • Tahap persaingan kata kunci tepat dianggarkan.
  • Pengetahuan dan penjejakan peringkat kompetitif.

SkyRocket

Alat kata kunci Amazon penuh lemak ini boleh membantu anda menjana kata kunci yang mesti menang maksimum, pertanyaan carian untuk penyenaraian produk anda untuk sentiasa sentiasa terkini, dan mempunyai peluang yang lebih baik untuk dipaparkan lebih dekat ke bahagian atas carian membeli-belah di sana. Antara yang lain, SkyRocket boleh membantu anda dengan mudah menjana sehingga 200 kata kunci berkaitan yang berkaitan rapat dengan ASIN tertentu, memberi cadangan praktikal pada kata kunci sasaran utama yang patut dipertimbangkan untuk produk anda dijual, dan membantu anda untuk mengutamakan unsur teras yang diperlukan untuk anda pengoptimuman senarai saudagar.

Kata-kata Inspector

Ia adalah satu lagi pilihan yang baik untuk menjadi anda berdiri Amazon alat kata kunci, sepenuhnya mampu bekerja di luar semua kata kunci disyorkan dan seluruh gabungan carian menjanjikan yang berkaitan dengan produk / kategori anda. Dengan pangkalan data yang luasnya meliputi sekitar 40 juta istilah carian yang digunakan oleh pembeli langsung di Amazon, Inspektor Kata Kunci mengetahui semua kata kunci yang berkinerja tinggi kedudukan pangkat terdekat anda untuk. Dan anda tidak akan mengacaukan dengan jumlah yang terlalu besar atau set data mentah yang banyak - walaupun senarai kata kunci pesaing anda yang dipenuhi dengan beribu-ribu istilah carian yang berbeza dengan mudah boleh menjadi spreadsheet berguna yang mengandungi hanya data yang dikategorikan dan disortir. Dan jangan lupa bahawa anda juga boleh menggunakan alat ini untuk memacu kempen PPC anda dan meningkatkan hasil pengiklanan anda ke tahap yang lebih tinggi.

December 22, 2017