Back to Question Center
0

Semalt Mencadangkan Alat Mengikis Web Berkuasa

1 answers:
Alat SEO Spider adalah data yang baru dikikis dan merangkak aplikasi yang membolehkan anda indeks

laman web anda dan mengambil elemen utama laman web, menjadikannya mudah untuk menganalisis halaman di halaman dan di luar halaman SEO anda. Anda boleh memuat turun program ini secara percuma atau memilih pelan premium untuk mendapat manfaat daripada ciri-ciri canggih.

Apa yang boleh anda lakukan dengan Alat SEO Spider?

Tidak seperti program scraping atau pengekstrakan data biasa lain, Alat SEO Spider adalah fleksibel, cepat dan mudah digunakan, dan membolehkan anda menganalisis hasil secara real-time. Ia mengumpul data, membolehkan para CEO membuat beberapa keputusan bermaklumat. Beberapa manfaatnya dijelaskan di bawah.

1 - gratis vps servers. Dapatkan Pautan Patah

Menggunakan Alat Spider SEO, anda boleh mencari pautan yang rosak di laman web anda dan memudahkan anda merangkak halaman web anda. Program ini merangkak tapak serta-merta dan mencari pautan seperti 404. Selain itu, ia membaiki pautan yang rosak dan membantu mencari ralat pelayan. Oleh itu, Alat SEO Spider adalah alat pengekstrakan data dan alat penjelajahan web semua-dalam-satu. Ia mendapati URL dan menjadikannya tetap untuk anda dengan serta-merta.

2. Menganalisis Judul dan Data Meta Halaman

Anda boleh menganalisis tajuk dan metadata halaman semasa proses merangkak. Alat Spider SEO memantau kualiti keterangan meta dan mengenal pasti ralat, kata-kata yang hilang, garis pendek atau panjang atau kandungan pendua di seluruh laman web anda.

3. Ekstrak Data dengan XPath

Sekarang anda boleh dengan mudah mengumpul data dari HTML halaman web menggunakan Alat SEO Spider. Laluan CSS dan XPath menjadikan kerja anda lebih mudah dan lebih baik daripada pengekstraksi data dan perangkaan data lain yang serupa. Alat ini mengumpul maklumat dari tag meta, tajuk, tapak harga dan membuat anda data yang dikikis dengan baik dalam beberapa minit.

4. Menjana Peta Situs XML

Manfaat lain menggunakan Alat SEO Spider ialah ia menghasilkan sitemap XML untuk pengguna dan dilengkapi dengan tetapan konfigurasi lanjutan. Anda boleh menukar kekerapan dan memuatkan kelajuan laman web anda dan mendapatkan kedudukannya dengan baik serta-merta. Selain itu, alat ini menawarkan template sitemap yang berbeza untuk dipilih.

5. Mengintegrasikan dengan Akaun Google Analytics Anda

Anda boleh menyambungkan atau mengintegrasikan Alat Spider SEO dengan akaun Google Analytics anda dan mendapatkan data yang berguna, meningkatkan kadar lantunan, perbualan dan sesi laman web anda. Sebaik sahaja data itu diekstrak sepenuhnya, alat ini dengan mendapatkannya diterbitkan dan akan membantu anda menjana pendapatan di Internet.

6. Kajian Robot dan Arahan

Kini mudah bagi sesiapa sahaja untuk melihat URL yang disekat oleh robot. txt, arahan-arahan tag X-Robots dan robot meta, terima kasih kepada Alat SEO Spider untuk membolehkannya. Ia membaiki URL yang rosak secara automatik dan memberi anda hasil yang diingini dengan serta-merta.

7. Temui Kandungan Duplikat

Anda boleh dengan mudah menemui laman web pendua di internet menggunakan Alat SEO Spider. Kandungan sebahagiannya diduplikasi secara automatik dibaiki. Alat Spider SEO menyemak tajuk halaman, kandungan dan deskripsi untuk kualiti, memastikan tiada laman web anda disalin di internet.

8. Pemeriksaan Peserta

Jika anda ingin memeriksa tapak pesaing anda dan ingin memahami apa jenis data yang dia telah dikikis, anda harus cuba SEO Spider Tool. Ini adalah satu-satunya web scraping dan program perangkaan data yang membolehkan anda membandingkan kedudukan anda dengan pesaing dan memberikan anda maklumat berguna serta-merta.

December 22, 2017