Back to Question Center
0

Bolehkah anda membantu saya mencari backlink PR yang tinggi untuk dijual?

1 answers:

Saya menyedari bahawa tidak mudah untuk mencari tempat yang betul & selamat yang menawarkan backlink PR yang tinggi untuk dijual. Dan tentu saja, hampir tidak mungkin untuk membina pautan balik yang cukup dengan skor Pihak Berkuasa Domain, PageRank dan Skor Pihak Berkuasa yang tinggi - secara semulajadi, tanpa sebarang tawaran berbayar. Sebaiknya, gunakan sumber yang sah untuk mendapatkan backlink berkualiti yang menunjuk ke laman web laman web atau blog anda. Dan saya mempunyai banyak tempat bagi anda untuk mencari backlink PR yang tinggi untuk dijual - semoga dengan risiko paling kurang mungkin mendarat diri penalti ranking dengan Google.

Tempat Hak Dengan Backlink PR Tinggi untuk Dijual

Tidak perlu membuang masa anda memberi anda peringatan membosankan - apa-apa tindakan yang melibatkan pautan berbayar untuk SEO akan selalu menjadi usaha yang pasti berisiko - ludoteche bari con gonfiabili. Itulah sebabnya di bawah saya akan menunjukkan kepada anda beberapa tempat terbukti menggunakan dan lebih kurang kurang selamat. Sekiranya anda cukup berani (atau cuai - siapa yang tahu?), Di sinilah anda dapat memberi semangat kepada SEO anda - sekurang-kurangnya tanpa menaikkan bendera merah dengan Google segera.

  • Pautan Pengurusan - sumber ini boleh dicadangkan sebagai pilihan terbaik untuk mencuba pertama anda dengan mendapatkan backlink berbayar yang kelihatan berkualiti semulajadi untuk meningkatkan SEO anda pada skala. Anda boleh menemui banyak pautan yang berbeza dengan pelbagai DA, PA, dan skor PageRank. Perhatikan, memandangkan anggaran anda terlalu ketat, pilihan ini akan menjadi pilihan terbaik anda - tawaran mungkin tag harga paling murah di kalangan tempat terbukti penggunaan yang berurusan dengan backlink PR yang tinggi untuk dijual.

  • Black Hat Links - adalah tempat terbaik kedua untuk membeli sama ada beberapa backlink yang melakukan atau bahkan satu set besar yang datang secara pukal dan dengan diskaun harga. Tetapi saya mencadangkan untuk mempertimbangkan sumber bangunan berbayar ini sekiranya anda bersedia untuk membeli sekurang-kurangnya 50-60 pautan. Dan ciri yang sangat istimewa di tempat ini ialah hampir setiap backlink yang anda boleh beli di sana datang dengan atribut DoFollow yang tersedia.
  • Fiverr - walaupun laman web ini terkenal di kalangan pemasaran digital dan komuniti pemasaran sekutu masih boleh menjadi pilihan yang sangat baik bagi mereka yang mencari backlink PR yang tinggi untuk dijual. Walau bagaimanapun, perhatikan bahawa Fiverr akan membawa anda kemajuan terukur dalam SEO hanya apabila digunakan dengan teliti. Maksud saya bahawa terdapat terlalu banyak alat automatik yang ada di sana, jadi anda tidak perlu tergesa-gesa untuk mendapatkan sebanyak mungkin pautan. Ingatlah bahawa keuntungan yang terlalu cepat dalam bangunan pautan akan sentiasa kelihatan mencurigakan di mata Google.
  • Hab Backlinks - adalah pilihan terakhir saya berani mencadangkan untuk membeli backlink berkualiti untuk SEO. Antara yang paling kuat adalah jaminan tahunan yang datang dengan setiap backlink yang dibeli di Hub Baliklink. Dan sumber ini nampaknya bertaruh lebih kepada kualiti daripada kemampuan. Walau bagaimanapun, tanda harga biasa di luar sana mungkin kelihatan agak besar.
December 22, 2017