Back to Question Center
0

Semalt: 4 Data Scraping Tools yang Akan Menjimatkan Masa Anda

1 answers:

Pengaturcaraan adalah sebahagian daripada sains data. Kita perlu membangunkan kemahiran pengaturcaraan yang sangat baik untuk mengikis data secara manual. Walau bagaimanapun, sesetengah orang tidak dapat mempelajari bahasa pengkodan yang berbeza dan mencari alternatif yang sesuai. Alat berikut mengikis alat yang bagus untuk bukan pengaturcara.

1 - mietwohnungen in zürich. Kimono Labs

Kimono Labs telah wujud selama beberapa waktu. Ia adalah salah satu aplikasi mengikis data terbaik dan paling menakjubkan. Program sumber terbuka ini dilengkapi dengan versi percubaan 15 hari, tetapi versi percuma juga tersedia. Kimono Labs mengikis seluruh laman web, bermula dari pengumpulan data ke pengikisan dan pengesahan dan penggunaannya. Kimono Labs juga berfungsi sebagai perayawan web yang berkuasa dan boleh digunakan tanpa kod apa pun. Di samping itu, ia membolehkan anda mengikis sejumlah besar tapak pada masa yang sama dan tidak menjejaskan kualiti sama sekali. Kimono Labs sentiasa pilihan pertama perusahaan, yang digunakan untuk pengumpulan data, visualisasi, dan organisasi. Ia juga melaksanakan analitik data besar untuk penggunanya, menjadikan kerja mereka lebih mudah.

2. Import. io

Mengikis data untuk bukan pengaturcara tidak pernah begitu mudah sebelum ini. Ia adalah platform pengekstrakan web automatik yang dibina oleh pakar dan tuntutan telah mengikis sejumlah besar laman web setakat ini. Import. io hebat bukan sahaja untuk bukan pengaturcara tetapi juga untuk saintis data. Alat ini secara automatik mengesan maklumat terbaik untuk anda sebelum memulakan memprosesnya dan juga digunakan oleh pakar perlombongan teks. Parameter hipernya memudahkan anda untuk memilih data bebas ralat dan mendapatkannya dikikis dalam format yang dikehendaki.

3. API Facebook dan Twitter

Bagi pakar media sosial, pemula dan bukan pengaturcara, API Facebook dan Twitter adalah sangat berkesan. Mereka menyediakan perkhidmatan mengikis data melalui API khusus dan hanya mengambil beberapa minit untuk mendapatkan data anda dikikis dalam format yang dikehendaki. Ia menggunakan sumber yang ditetapkan untuk membuat dataset dan merangkak laman web anda dalam masa yang singkat, tanpa sebarang kemahiran pengaturcaraan dan pengetahuan teknikal. API membantu menyelesaikan masalah berkaitan data yang berbeza, mengesan dan mengedit kesilapan dalam teks anda, dan mendapatkan maklumat berkualiti tinggi dari kedua-dua imej dan video untuk pengguna.

4. Pengikis (Sambungan Chrome)

Jika anda kerap menggunakan Google Chrome dan ia adalah pelayar web utama anda, anda hanya cuba Scraper. Ia adalah salah satu program scraping data yang terbaik dan paling berkesan. Ia dibina dengan teknologi pembelajaran mesin dan direka khusus untuk bukan pengaturcara. Pengikis boleh mengeluarkan maklumat berguna untuk anda dan mempunyai banyak ciri yang luar biasa. Pilihan pengesanan spam membolehkan anda menyingkirkan data spam dan mengatur maklumat berdasarkan keperluan anda tanpa sebarang ejaan atau kesalahan tatabahasa. Pengikis juga membantu menganalisis komen dan e-mel pos, membuat anda mengekstrak data dengan baik, dan menentukan sama ada ia berguna untuk perniagaan anda atau tidak.

Tidak seperti peralatan mengikis data biasa lain, 4 perkhidmatan di atas tidak mengharuskan anda berfikiran teknikal. Selain itu, anda tidak perlu mempelajari bahasa pengaturcaraan untuk mendapat manfaat daripada pengikis data ini . Anda hanya perlu memasang dan mengaktifkannya untuk mendapat manfaat daripada pilihan mereka dan ciri-ciri mengikis data.

December 22, 2017