Back to Question Center
0

Semalt Terangkan Apa Ciri-ciri Pengikis Image yang Baik Harus Ada

1 answers:

Ada masa ketika imej bernilai seribu kata, beberapa ratus suka, tweet, jempol dan saham. Lebih daripada ini, gambar dikikis, dikongsi, digunakan semula, dan disunting untuk kemakmuran perniagaan. Orang biasanya mengikis imej tanpa kebenaran dan bertujuan mengembangkan rangkaian mereka di seluruh dunia. Pengikisan imej adalah salah satu topik yang paling terabaikan pada hari ini, tetapi memiliki kemahiran ini di bawah tali pinggang alat anda akan memberi anda pelbagai kelebihan. Adalah penting untuk memilih jenis pengikis imej yang betul yang dapat membantu mengembangkan perniagaan anda dan meningkatkan prestasi keseluruhan laman web. Di sini kita telah membincangkan beberapa ciri-ciri pengikis imej yang hebat sepatutnya:

Creation Point-and-Click Creation:

Pengikis imej membantu mengikis imej Google dan Bing - buy counterfeit dollar online. Juga, ia boleh membuat ejen pengekstrakan dengan mudah dan membuat pengalaman penyemakan imbas anda lebih menarik. Lebih-lebih lagi, pengikis imej tidak memerlukan anda memiliki kemahiran pengaturcaraan atau pengekodan.

Tagging Kandungan Visual:

Dengan pengikis imej, anda boleh mengeluarkan kandungan yang tepat dan menargetkan sejumlah besar laman web dengan mudah. Juga, ia membantu mengurangkan keperluan pemprosesan hiliran dan memberi anda imej yang berkualiti tinggi dalam masa beberapa minit.

Penyemak Imbas Dioptimumkan:

Pengikis imej boleh mengeluarkan maklumat dari lebih daripada 90 tapak persekolahan tanpa kemahiran pengekodan. Contohnya, dari laman web dinamik berasaskan JavaScript dan laman web berasaskan AJAX.

Tatalaku pengguna rekod:

Pengikis biasa dan pemisah data tidak merekodkan kelakuan pengguna. Tetapi pengikis imej dapat merakam tingkah laku pengguna dan membantu menavigasi laman web.

Teknologi Pembelajaran Mesin:

Terdapat hanya beberapa web scraping dan alat perlombongan data yang memiliki teknologi pembelajaran mesin. Pengikis imej tidak mempunyai teknologi ini dan mudah mengenali imej anda serta teks mereka. Ia mengurangkan kos penyelenggaraan sebanyak lebih daripada 70% dan memberikan anda data yang dikehendaki dari foto yang disasarkan.

Login Automatik:

Pengikis imej memudahkan anda untuk mengakses kandungan web dan menargetkan sejumlah besar laman web. Selain itu, anda tidak memerlukan sebarang kelayakan tertentu untuk mengakses kandungan yang dilindungi dari tapak. Sebaliknya, anda boleh mengakses dan mengekstrak laman web keseluruhan termasuk teks dan imejnya dengan pengikis imej, tanpa sebarang keperluan untuk maklumat login.

Navigasi Tapak Pintar:

Alat ini boleh mengikis gambar dan video untuk anda tetapi juga menjimatkan masa anda dan melaksanakan tugasannya dengan mudah. Singkatnya, anda boleh memastikan bahawa anda akan mendapat imej yang berkualiti tinggi dan mendapatkan data yang tepat dari seberapa banyak laman web yang anda inginkan.

Pengekstrakan pangkalan data:

Dengan pengikis imej, anda boleh mengikis kandungan web, kandungan pangkalan data, dan teks dari sejumlah besar laman web. Ia akan secara automatik mengeluarkan cerita bersama-sama dengan gambar mereka dan menulis semula tajuk mereka untuk anda. Kesimpulan:

Jika anda bernasib baik, anda akan dapat mencari imej tanpa hak cipta di Google, Bing, Yahoo atau pangkalan data dalam talian lain. Bahagian yang paling penting ialah anda boleh mengikis imej yang anda mahu tanpa menjejaskan kualiti. Sangat sukar untuk mencari dataset yang sesuai dengan semua keperluan kita. Syukurlah, pengikis imej membuat kerja anda lebih mudah dan merupakan pilihan utama perusahaan dan jenama teratas. Sekiranya anda menghormati undang-undang hak cipta, anda akan mendapat terbaik daripada alat pengikis imej dan menghasilkan lebih banyak petunjuk di internet.

December 22, 2017