Back to Question Center
0

Bolehkah anda membantu saya memilih pelacak kata kunci Amazon yang tepat untuk memimpin di pasaran?

1 answers:

Terlepas dari kategori industri atau produk yang anda jual, anda harus memastikan halaman produk anda dioptimumkan dengan baik untuk mempunyai peluang yang lebih kuat untuk berjaya menyelesaikan peningkatan jumlah jualan. Walaupun Amazon mungkin peruncit e-dagang dan drop-penghantaran utama dunia, anda sudah terlalu banyak yang perlu dilakukan, terlalu banyak untuk mengesan, dan terlalu banyak untuk memperbaiki di sana. Jadi, bagaimana untuk menguruskan semua yang memakan masa dan kadang-kadang benar melakukan kerja yang intensif? Berikut adalah tepat apabila pelacak kata kunci Amazon dan alat penyelidikan yang kompetitif dimainkan - creat your name.

Sudah tentu, tidak ada perisian utamanya atau rangka kerja dalam talian untuk melakukan segala-galanya untuk anda dengan cara sendiri. Tetapi alat pelacak kata kunci Amazon berikut dan pembantu perisian yang berguna boleh membuat perkara lebih mudah. Sekurang-kurangnya mereka yang berkaitan dengan penyelidikan kata kunci yang mendalam dan wawasan kompetitif yang berharga amat diperlukan untuk terus hidup di pasaran yang sangat macet dan sangat kompetitif.

3 alat pelacak Kata kunci Amazon

Google Perancang Kata Kunci

cari gergasi sebagai penyelesaian kickstart ideal anda untuk meneruskan penyelidikan kata kunci yang komprehensif didorong dengan cara yang betul dari awal lagi. Maksud saya, walaupun toolkit lalai ini tidak disesuaikan secara khusus untuk dijual di Amazon, ia masih sangat berguna untuk mendapatkan gambaran besar dari kombinasi carian berpotensi yang digunakan oleh pembeli sebenar di seluruh dunia, serta mempunyai pemahaman asas mengenai jumlah carian relatif dan tahap persaingan semasa, terutamanya untuk frasa kata kunci panjang tepat yang disasarkan anda.

Perhatikan, bagaimanapun, bahawa Google Perancang Kata Kunci hanya langkah pertama dalam perjalanan anda untuk memimpin di pasaran. Ini bermakna kemudian, anda perlu memilih alat tracker kata kunci Amazon anda sendiri dalam keadaan apapun - hanya untuk mengelakkan mengelirukan dengan satu set data yang agak tertarik dari terlalu banyak sumber yang berbeza yang tidak semestinya mempunyai niat pembelian yang kuat.

FreshKey

Walaupun alat pelacak kata kunci Amazon seterusnya tidak tersedia secara percuma (ia harganya sekitar 20 dolar per bulan) , pasti. Alat saran kata kunci FreshKey boleh menjadi tempat yang bagus untuk akhirnya meneruskan idea kata kunci yang lebih sasaran, variasi yang berguna dan jauh, kata kunci LSI panjang, serta kategori yang sangat berguna - jauh dari konsep asal Search Engine Optimization. Daripada mengehadkan diri dengan hanya satu alat asas, atau mengecilkan wang ke atas apa-apa pilihan yang lebih maju dan berbayar, saya cadangkan mencuba FreshKey sebagai sumber yang hampir tidak terhad untuk memenangi kata kunci dan satu perkara yang sangat membantu apabila menghilangkan apa-apa istilah carian yang berpotensi negatif yang mungkin serta melumpuhkan potensi ranking anda di Amazon. Soovle

Alat pelacak kata kunci Amazon yang terakhir untuk hari ini adalah Soovle, penyelesaian percuma dan mudah digunakan yang diperlukan untuk memastikan penyenaraian produk anda sentiasa terkini tanpa menghabiskan terlalu banyak masa pada penyelidikan manual. Terokai permintaan produk yang paling dicari yang digunakan oleh pembeli langsung yang membuat pembelian setiap hari bukan sahaja dengan Amazon, tetapi pada platform e-dagang lain yang popular, seperti eBay atau kedai Alibaba. Lebih-lebih lagi - penolong dalam talian ini boleh menunjukkan sisi terkuat terutamanya apabila membincangkan idea-idea kata kunci yang menjanjikan dan bereksperimen dengan kombinasi carian popular yang digunakan oleh pengguna langsung pada pelbagai enjin carian utama.

December 22, 2017