Back to Question Center
0

Bagaimana alat penyelidikan Amazon boleh mempengaruhi pengoptimuman penyenaraian produk anda?

1 answers:

Semua peniaga dalam talian yang memantau berita perniagaan e-dagang tahu betapa berharganya dapat meletakkan produk anda di platform perdagangan global Amazon. Amazon menyediakan faedah bagi kedua-dua vendor dan peruncit. Sebab itulah tidak pernah terlambat untuk membentangkan produk anda di Amazon sama ada anda mempunyai laman web berjenama sendiri atau tidak.

Untuk membuat produk anda kelihatan pada carian Amazon, anda perlu membina kempen pemasaran yang berjaya - used grain storage equipment. Harus diingat bahawa algoritma ranking Amazon A9 sama sekali berbeza dengan apa yang biasa kita lihat di Google. Amazon membuat aksen mengenai pemaksimuman hasil dan meletakkan produk selepas itu. Ini bermakna bahawa setiap penjual Amazon mempunyai peluang untuk meningkatkan pendapatan perniagaannya secara keseluruhan dan menarik lebih banyak petunjuk daripada pada laman web berjenama. Walau bagaimanapun, dalam persekitaran e-dagang yang kompetitif, tidak cukup untuk meletakkan produk anda dan menunggu jualan, walaupun jenama anda terkenal. Oleh itu, untuk memastikan produk anda dilihat oleh khalayak sasaran anda, anda perlu melaburkan masa dan usaha anda dalam penyelidikan kata kunci, dan penyenaraian penyenaraian. Selain itu, adalah dinasihatkan untuk menggunakan salah satu program pemasaran Amazon (Amazon Vendor Central, Amazon Penjual Tengah, Amazon Vendor Central Express) yang akan memenuhi keperluan perniagaan anda dengan sempurna.

Sebagai penjual Amazon, anda mempunyai banyak perkara yang perlu dilakukan termasuk penyelidikan, penjejakan, dan perkhidmatan pengurusan. Sekiranya anda mempunyai banyak produk di pelupusan anda, ia akan menjadi agak mencabar untuk mengurusnya secara manual. Anda memerlukan perisian pengesanan profesional untuk membantu anda mencapai kejayaan.

Dalam artikel ini, saya akan membiasakan anda dengan beberapa penyelidikan profesional dan alat analisis yang akan membantu anda untuk meningkatkan kedudukan anda di Amazon dan menarik lebih banyak petunjuk. Amazon

  • Pengakap Jungle

) Jika anda ingin mendapatkan maklumat yang tepat tentang produk dan kategori niche yang popular di Amazon, Jungle Scout akan menjadi yang terbaik untuk anda. Alat penyelidikan ini membantu mencari produk Amazon yang boleh anda perolehi. Pengakap Jungle mengumpul data jualan Amazon yang paling boleh dipercayai dalam industri untuk membantu anda mengelakkan sebarang kesilapan perniagaan yang mahal. Alat ini juga termasuk pelacak produk yang direka untuk menjimatkan masa anda boleh dibelanjakan untuk penyelidikan yang membosankan. Selain itu, anda boleh menggunakan alat ini mengintip pesaing niche anda. Dan, akhirnya, bahagian terbaiknya ialah anda boleh secara automatik menyelidik niche anda untuk mengungkap aliran pendapatan tersembunyi. Sekiranya menggunakan Pengakap Jungle sebagai pelanjutan Chrome, anda boleh mendapatkan maklumat produk segera pada mana-mana halaman yang anda semak imbas. Anda akan diberikan harga setiap produk, anggaran jualan, kiraan ulasan dan lebih banyak lagi. Ia akan membantu anda membuat perbandingan produk yang tepat dengan cepat.

Jadi, Pengakap Jungle dapat membantu anda berada di atas pasaran Amazon yang kompetitif dan mengalahkan pesaing niche anda.

    Semual Amazon SEO

Kebanyakan pembeli menggunakan carian Google untuk mencari Amazon produk. Pertama sekali, mereka memasukkan nama produk ditambah Amazon di dalam kotak carian Google, dan hanya muncul pada halaman hasil carian Amazon. Semalt Amazon SEO berfungsi untuk meningkatkan peluang penyenaraian produk Amazon anda muncul di TOP SERP Google. Dengan teknologi unik bangunan pautan besar-besaran, Semalt menjadikan Google mengaitkan laman produk anda dengan frasa utama yang anda perlukan memaksa kedai anda untuk hasil TOP. Anda boleh menempah enam bulan atau tahun berlangganan yang akan merangkumi perkhidmatan seperti saran kata kunci profesional, kempen penghasilan pautan yang berkesan, sehingga 100 istilah carian di Google TOP10, penambahbaikan peringkat, terdapat pemeriksaan dan pembetulan ralat SEO. Apa yang terbaik ialah anda akan mendapat sokongan profesional yang berterusan dari pakar Semalt yang berpengalaman. Jadi, jika anda ingin mengalahkan pesaing anda dan mendapatkan aliran pelanggan yang tidak berkesudahan dari sumber lalu lintas terbesar di Internet, Semalt Amazon SEO akan memenuhi semua keperluan perniagaan anda.

  • AMZ Tracker

Kata kunci pengesanan adalah bahagian penting dari mana-mana kempen pengoptimuman, pengoptimuman. Ia adalah pelacak kata kunci Amazon pertama, jadi mungkin lebih matang daripada alat pengesan kata kunci yang kompetitif. Alat ini membantu untuk mengembangkan kedudukan dan menjadikannya tinggi untuk masa yang lama. Menurut strategi serangan AMZ Tracker, anda dapat dengan cepat mencapai ranking pertama melalui promosi, pengoptimuman kadar penukaran, dan analisis pesaing. Ia memberikan anda data mengenai posisi kedudukan produk anda dan menjejaki produk pesaing anda supaya anda dapat melihat apabila mereka membuat perubahan yang berfungsi. Selain itu, AMZ Tracker bekerjasama dengan Vipon platform transaksi terbesar di Amazon. com yang membolehkan peniaga menarget berjuta-juta pelanggan berpotensi. Satu lagi manfaat adalah bahawa AMZ Tracker membolehkan untuk mengoptimumkan penyenaraian produk anda. AMZ Tracker On Page Analyzer menunjukkan titik kuat dan lemah penyenaraian produk semasa anda, memberikan anda kesempatan untuk membetulkan. Selain itu, Amazon memberi peluang untuk menjejaki ulasan negatif dan menyesuaikan laporan e-mel. Perkataan Saudagar

Alat ini berfungsi untuk menunjukkan kepada anda istilah carian yang paling relevan yang digunakan para pelanggan potensial anda untuk mencari produk atau item yang berkaitan dalam niche yang sama. Pangkalan datanya terdiri daripada lebih daripada 170 juta kata kunci. Alat ini sangat sesuai untuk para pedagang yang ingin meningkatkan jualan produk mereka di Amazon. Perisian Kata Pedagang membantu untuk mengungkap frase kata kunci yang sangat spesifik yang digunakan oleh pembeli untuk mencari produk tertentu. Lebih mudah diparaf oleh frasa ini kerana mereka tidak begitu kompetitif. Selain itu, menggunakan alat ini, anda boleh mendapatkan kata kunci dari pasaran dunia. Perisian Perkataan Perkataan menyediakan anda akses kepada khalayak global dengan pangkalan data carian dari pembeli dari negara-negara Eropah dan Asia yang berbeza. Dengan alat Perkataan Pedagang, anda boleh membuat muat turun CSV muktamad untuk mengintegrasikan data ini dengan sistem apa sahaja yang anda gunakan dengan cekap. Dan akhirnya, menggunakan alat ini, anda akan dapat mendapatkan sokongan pelanggan profesional. Alat Kata Kunci adalah perisian penyelidikan kata kunci Amazon profesional yang berfungsi untuk membantu pedagang dalam talian

  • menjana istilah carian ekor panjang yang berkaitan dengan fungsi cari carian Amazon. Alat ini melaksanakan ciri ranking Amazon untuk menjana beratus-ratus beribu-ribu terma carian terma yang diguna pakai untuk pengoptimuman penyenaraian Amazon. Penjual Amazon yang ingin mempunyai akses kepada ciri-ciri yang lebih canggih pasti akan mendapat manfaat daripada pilihan Kata Kunci Pro untuk Amazon. Bagaimanapun, unsur-unsur seperti memantau kata kunci ranking tertinggi tetap tidak dapat dicapai untuk pengguna Alat Kata Kunci Amazon.

December 22, 2017