Back to Question Center
0

Bagaimana cara membuat backlink terlibat melalui aset yang boleh dikaitkan?

1 answers:

Itulah perbincangan topik yang betul, terutamanya kerana menjamin kemajuan yang berpanjangan dengan profil backlink anda tidak akan dapat dicapai hanya dengan membuat aset yang dapat dikaitkan, bahkan dengan kualiti tertinggi. Sudah tentu, sangat penting untuk mengetahui cara membuat ciptaan backlink yang disokong dengan aset yang dapat dikaitkan dengan baik. Apa yang membuat aset boleh dikaitkan yang baik? Diambil secara amnya, aset yang dapat disatukan adalah kandungan laman web yang telah diubahsuai sebahagiannya yang akan membantu anda menjana lebih banyak saham, berikut, langganan, suka, dan sebagainya, selaras dengan ucapan selamat datang kepada proses penghubungan semula jadi. Tetapi perkara itu adalah bahawa setiap aset yang boleh dikaitkan itu sendiri memerlukan promosi - dan idea yang sangat sederhana ini masih sangat dipandang ringan oleh pemasar digital dan SEO - biliardino da interno. Ya, mereka tahu bagaimana membuat penglibatan pengguna untuk backlink yang harus saya akui, contohnya dengan cara pengedaran kandungan visual yang menarik dan cerdas. Tapi mari kita hadapi - semua promosi promosi dan pemasaran dalam talian terlalu kerap diabaikan, bahkan oleh pemasar web yang benar-benar dan pemilik perniagaan online. Itulah sebabnya di bawah ini saya akan mengetahui semua pendekatan yang berkesan untuk anda mengetahui cara membuat lebih banyak backlink dengan pemasaran kandungan. Sebelum apa-apa lagi, inilah yang perlu kita ambil untuk diberikan - pemasaran kandungan hampir tidak ada hubungannya dengan memberi merangsang pengambilan pautan, sekurang-kurangnya secara langsung. Maksud saya bahawa strategi kandungan anda diambil secara skala tidak dapat digunakan untuk berfungsi sebagai "magnet link. "Tetapi apa yang boleh dilakukan di sini adalah menjajarkan sebahagian daripada usaha anda - tepat untuk menggalakkan pemerolehan pautan berterusan untuk laman web perniagaan atau blog perniagaan anda sendiri dengan komponen komersil. Oleh itu, di bawah ini terdapat senarai ringkas bullet untuk membantu anda dengan itu.

  • Peluang peluang - adalah perkara pertama yang perlu dipertimbangkan untuk penglibatan pautan dan kempen pemerolehan anda. Apa yang anda perlukan untuk permulaan kickass sebenar adalah nama yang dikenali dalam bidang khusus atau industri perniagaan - tempat yang mewujudkan peluang untuk bangunan link berkualiti.

  • Peluang memanfaatkan - perkara penting yang akan dipertimbangkan untuk aset yang boleh dikaitkan anda. Sudah tentu, terdapat banyak cara dan bentuk leveraj yang berlainan, bergantung kepada persaingan pasaran yang sengit, jenis kepelbagaian pasaran, cara usaha untuk mencapai tujuan, serta mendapatkan peluang sejajar dengan peruntukan anggaran anda - dalam terma promosi dalam talian sendiri, serta skim pengedaran kandungan kreatif dan pintar.
  • Analisis kompetitif untuk memanfaatkan strategi pengambilalihan teratas di atas yang telah digunakan oleh pesaing pasaran anda, sejajar dengan lebih banyak peluang untuk mengelakkan perangkap yang teruk yang telah menjejaskan lawan malang anda.
  • Penglibatan masyarakat untuk mendapatkan pendedahan dalam talian yang lebih luas untuk saham, menyebut, pautan, dan penjanaan utama.
  • Memohon bangunan pautan patah dan penggunaan pintar imej proprietari.
  • Perkongsian perniagaan yang berkembang, memperdalam integrasi rentas kerap dan saling berunding mengenai inisiatif masa depan untuk penglibatan masyarakat yang lebih besar dan pemerolehan pautan.
December 22, 2017