Back to Question Center
0

Semalt: Web Scrapers. Cara Paling Mudah Untuk Menggunakan Perisian Mengikis Web

1 answers:

Pengikis web adalah program atau perisian yang dibangunkan untuk pengekstrakan data dari pelbagai laman web. Oleh kerana pengekstrakan data web telah menjadi amalan biasa di kalangan perniagaan, sesetengah laman web menawarkan pengikis web percuma manakala yang lain memberi mereka sebagai perkhidmatan yang perlu anda bayar. Salah satu alat pengikis web yang paling boleh dipercayai ialah Pengikis Web.

Dengan Scraper Web, anda boleh membuat pangkalan data e-mel syarikat anda sendiri, atau anda boleh membuat katalog produk atau e-shop anda - portland tech events. Salah satu faedah terbaik yang ditawarkan oleh alat ini adalah bahawa kenalan sebuah syarikat boleh dimuat turun tanpa nama dari banyak laman web pada kelajuan yang menakjubkan dan dengan ketepatan yang tinggi! Juga, kandungan yang dikikis boleh disimpan dalam format yang berbeza dan lokasi yang berlainan supaya ia boleh digunakan pada bila-bila masa yang anda perlukan. Berikut adalah beberapa ciri unggul perisian ini. Ciri-ciri Pengikis Web

Percubaan percuma 14 hari

Pengikis Web dilengkapi dengan percubaan percuma selama 14 hari. Ini bermakna anda boleh mencuba perisian percuma selama dua minggu. Selepas itu, jika anda suka, anda boleh membelinya.

Ia tidak memerlukan pengetahuan pengaturcaraan

Scraper Web tidak memerlukan pengetahuan tentang bahasa atau skrip pengaturcaraan. Yang perlu anda lakukan adalah beberapa klik tetikus dan pilih data yang diperlukan untuk pengekstrakan. Ia boleh mengendalikan beberapa pelayar pada masa yang sama

Pengikis Web boleh menangkap data dari beberapa laman web dalam satu larian, dan ia juga boleh berfungsi pada beberapa pelayar pada masa yang sama. Ini menjimatkan masa dan tenaga anda.

Keupayaan untuk mengekstrak data dari laman web selamat

Alat pengikis web ini mempunyai keupayaan untuk mengekstrak data melalui pelayan proksi supaya dapat memuat turun dan mengikis data dari laman web yang sangat selamat penggunaan pelayan proksi. Ciri ini berguna untuk perniagaan yang mengikis data dari laman web selamat seperti LinkedIn dan Facebook.

Ia boleh mengubah data dikikis ke dalam beberapa format

Ia mengeksport data ke dalam format yang berbeza. Ia boleh mengeksport data yang dikikis ke dalam format TXT, XML, dan CSV bergantung kepada arahan pengguna. Malah, ia boleh mengubah data yang sama ke dalam tiga format yang berbeza.

Ia menawarkan antara muka mesra pengguna

Alat ini menawarkan antara muka yang mudah difahami dan mesra pengguna, jadi anda tidak memerlukan pengetahuan teknikal untuk digunakan ia. Anda juga tidak memerlukan tutorial atau demonstrasi video untuk menggunakannya.

Harga kompetitif

. Walau bagaimanapun, ia datang pada harga yang berpatutan.

Tersedia dalam dua versi

Terdapat dua versi Scraper Web. Versi pertama membolehkan membandingkan produk dan produk pesaing. Versi kedua dimaksudkan untuk pengekstrakan kenalan. Anda boleh memilih versi yang sesuai untuk perniagaan anda. Walau bagaimanapun, adalah tidak biasa untuk perniagaan tunggal untuk membeli kedua-dua versi. Anda juga boleh melakukan perkara yang sama untuk mendapatkan hasil yang lebih baik.

Sebagai kesimpulan, kerana anda tidak mempunyai apa-apa kehilangan, mengapa tidak mencuba versi percubaan 14 hari. Anda mungkin akan membeli selepas tempoh percubaan.

December 22, 2017