Back to Question Center
0

Bolehkah mendapatkan backlink dari laman web PR10?

1 answers:

Mungkin kedengarannya terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Walau bagaimanapun, semuanya adalah benar jika anda mempunyai pendekatan pintar untuk masalah ini. Anda perlu sedar bahawa terdapat banyak peluang untuk mendapatkan backlink PR 10 setiap hari - developing web applications in Lebanon. Apa yang anda perlukan ialah memastikan mata dan telinga anda terbuka sentiasa terus mencari peluang bangunan link baru. Adalah wajar untuk mencuba teknik bangunan link yang lebih berkesan daripada blogging atau pautan komen tetamu untuk mendapatkan pautan masuk PR yang tinggi.

Mari kita bincangkan cara yang mungkin untuk mendapatkan backlink PR10. Sesetengah webmaster cenderung percaya bahawa satu-satunya cara untuk mendapatkan pautan masuk berkualiti tinggi adalah untuk menghasilkan kandungan yang hebat. Sekiranya kandungan anda berguna, anda akan mendapat pautan luaran berkualiti organik. Walau bagaimanapun, ia jauh dari realiti. Ia akan berfungsi pada akhirnya, tetapi siapa yang sudah lama menunggu. Kaedah lain untuk membina backlink PR10 adalah untuk mencipta kandungan yang hebat dan melakukan kempen penjangkauan dalam niche pasaran anda yang meminta pemilik laman web dan blogger untuk dihubungkan kepada anda.


Walau bagaimanapun, kedua-dua strategi pembinaan pautan ini tidak berkesan dalam realiti. Pertama sekali, tidak mudah untuk membuat kandungan hebat yang memberikan pengguna maklumat yang tidak pernah mereka dengar sebelumnya. Ia memerlukan banyak masa dan usaha untuk mencipta sekeping kandungan berkualiti. Satu lagi masalah ialah apabila kandungan anda tidak dihubungkan dengan baik. Dalam kes ini, anda boleh mengandalkan sumber web pertengahan atau berkualiti rendah. Outreach tidak berfungsi dalam situasi tersebut. Lebih-lebih lagi, pemikir yang berpengaruh menerima banyak permintaan untuk membuka peluang hubungan setiap hari. Dalam kebanyakan kes, mereka hanya melangkau permintaan anda tanpa membaca kandungan anda.

Penyelesaian yang sempurna dan, dengan cara ini, kredo hidup saya, adalah melakukan segala-galanya sendiri tanpa bergantung pada orang lain. Marilah kita melihat dengan lebih dekat bagaimana ia berfungsi.

Buat pautan balik anda sendiri

Ia mungkin terdengar gila, tetapi anda boleh membuat backlink anda sendiri pada sumber web PR yang tinggi. Sebagai contoh, saya berminat dengan sumber web PR 10 seperti Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube, dan lain-lain. Laman-laman ini akan membolehkan anda membuat pautan backlink yang berkualiti tinggi dan meningkatkan kedudukan laman web anda. Anda tidak boleh meletakkan pautan anda pada platform web popular ini. Anda perlu membuat kehadiran yang betul, berkualiti tinggi dan relevan pada salah satu laman web ini dan kemudian hanya meninggalkan pautan balik anda di sana. Anda perlu membuat profil yang baik dan mengisinya dengan maklumat yang relevan. Tugas utama anda adalah untuk menghasilkan banyak kandungan yang berkaitan dengan pautan anda. Dengan berbuat demikian, anda akan membuat pautan anda berkuasa dan kontekstual.

Pada peringkat seterusnya, anda perlu membuat pautan antara semua sumber web di mana halaman anda hadir. Contohnya, jika anda menyiarkan siaran baru di Facebook, maka anda mesti memautnya dari LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter, dan akaun lain anda. Dan ayat yang bisu, supaya semua halaman mempunyai pautan balik. Akibatnya, anda akan mendapat backlink PR 10 yang hebat dengan usaha anda tanpa membelanjakan apa-apa.

December 22, 2017