Back to Question Center
0

Semalt Review: Perkhidmatan Mengikis Skrin Awesome

1 answers:

Web2DB adalah alat pengikis dan pengekstrakan data yang kuat dan berguna. Ia berfungsi seperti pembina pangkalan data dan membolehkan kami melombong maklumat laman web yang berbeza dengan mudah. Ini pengikis web mengumpul maklumat yang tidak berstruktur dari laman web dan halaman HTML dan menganjurkan dan menyusunnya dengan betul. Anda hanya perlu memberitahu apa yang ingin anda cari dan bagaimana anda hendak memformat data anda, dan Web2DB akan melaksanakan tugasnya mengikut arahan - unmetered bandwidth windows vps remote. Data boleh disimpan dalam format MySQL, CSV, Access dan Excel. Web2DB mempunyai banyak ciri yang menjadikannya pilihan terbaik untuk webmaster, perusahaan, ahli perniagaan, pengaturcara, dan coder. Beberapa ciri khasnya dibincangkan di bawah.

1. Sebagai Editor Projek:

Web2DB bertindak sebagai editor projek yang kuat dan menakjubkan. Merancang web scraping projek tidak mudah sehingga anda mempunyai kemahiran pengaturcaraan yang mencukupi. Tetapi dengan Web2DB, anda tidak perlu menjadi programmer profesional atau pengkod kerana anda boleh melakukan tugas anda tanpa itu. Alat ini akan mengumpul, mengedit, melombong atau mengeluarkan data anda. Selain itu, ia membantu dalam membangunkan corak data yang berbeza yang berfungsi dengan sempurna walaupun susun atur halaman telah berubah. Semua projek penyuntingan dan pengekstrakan anda dicapai dengan hanya beberapa klik.

2. Mudah Menangkap Seluruh Struktur Kandungan:

Anda boleh mengkonfigurasi Web2DB untuk memuat turun seluruh laman web atau beberapa halamannya. Ia mudah menangkap struktur kandungan keseluruhan, memberikannya satu bentuk yang luar biasa. Anda boleh mengkonfigurasi beberapa halaman web atau seluruh tapak berdasarkan keperluan anda, tetapi kualiti kandungan tidak terganggu sama sekali. Alat ini sesuai untuk laman web gergasi seperti Amazon, eBay, PayPal, dan lain-lain. Web2DB mempunyai pelbagai ciri lanjutan dan membantu kami mengoptimumkan prestasi mengikis web. Ia adalah alat yang boleh dipercayai dan komprehensif.

3. Hantar Borang Web:

Menggunakan Web2DB, anda boleh menyerahkan borang web terutamanya borang carian dan borang tempahan dalam talian tanpa sebarang masalah. Borang-borang ini boleh diserahkan untuk semua nilai masukan, dan data yang diekstrak diperolehi dalam format CSV. Anda juga boleh membuat data berasaskan kata kunci menggunakan program ini dan menyerahkan tapak anda ke enjin carian untuk mengindeks dan merangkak yang lebih baik.

4. Berurusan dengan Laman Web Dinamik:

Ciri tersendiri Web2DB adalah bahawa ia boleh menangani kedua-dua laman web asas dan dinamik. Kebanyakan program pengikis primitif tidak dapat mengekstrak kandungan yang boleh dibaca dari laman web yang sangat dinamik. Malah pengikis web profesional mempunyai masalah menuai data dari laman web AJAX, tetapi Web2DB memudahkan anda mengekstrak data dari laman dinamik. Anda harus ingat bahawa data tapak AJAX akan mengambil sedikit masa untuk diekstrak.

5. Menyokong format yang berbeza:

Web2DB boleh mengeksport data yang diekstrak ke Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML, dan Excel. Anda juga boleh menggunakan skrip eksport untuk menyesuaikan eksport data jika anda memiliki kemahiran pengaturcaraan asas. Web2DB boleh mengeksport maklumat ke Excel 2003 dan Excel 2007 juga dan membantu anda membenamkan imej dalam data anda secara komprehensif. Alat ini juga menyediakan perlindungan spam , memastikan keselamatan dan privasi anda di internet.

December 22, 2017