Back to Question Center
0

Adakah terdapat alat perisian kata kunci Amazon yang luar biasa untuk pemula?

1 answers:

Telah diketahui dengan jelas bahawa mengendalikan penyelidikan kata kunci yang sepatutnya adalah antara komponen inti dari Search Engine Optimization (SEO) dan konsep pemasaran digital Digital dan seluruh perniagaan E-commerce, sebenarnya tidak menghiraukan tempat yang anda jual setakat ini. Sesetengah SEO pakar mengatakan "kandungan adalah raja. "Dan itu masuk akal tidak hanya untuk pengoptimalan carian asal pada enjin utama seperti Google itu sendiri, tetapi untuk perniagaan drop-shipping dan praktikal ada projek dalam talian yang berurusan dengan penjualan runcit dalam talian, seperti Amazon. Dan mari kita hadapi itu - ia sepatutnya keluar dari soalan yang terutama penjual pemula di Amazon memerlukan perisian kata kunci yang paling penting.

Dan bukan sahaja untuk menjauhkan diri daripada penentang niche dan mula membina reputasi dan otoritas mereka sendiri sebagai peniaga yang berjaya berharga dengan membeli. Perkara itu tiada siapa yang mungkin dapat bertahan dalam tahap persaingan pasaran yang benar-benar cutthroat, kecuali disokong dengan perisian kata kunci Amazon yang tepat, mengukur pembantu dan alat harga untuk memastikan penyenaraian produk diperbarui - make fake driving licence online. Pada akhirnya - untuk memenangi kotak beli dan tinggal di antara item utama yang ditawarkan untuk dijual di sana. Jadi, memandangkan penyelidikan kata kunci itu sendiri, serta cadangan daya saing panjang yang berharga, sebenarnya merupakan keperluan yang sangat penting daripada apa-apa jenis kemewahan, berikut adalah beberapa cara luar biasa untuk memilih alat perisian kata kunci Amazon yang mudah tetapi benar untuk pemula. Berharap anda akan mendapat kickstart yang baik dengan mereka, sudah tentu tanpa menghabiskan sesen pun, kerana setiap alat perisian kata kunci Amazon berikut boleh didapati di akses terbuka di Web, atau sekurang-kurangnya versi asas mereka.

Google AdWords Perancang Kata Kunci

Ia mungkin kelihatan seperti tanpa berfikir, tetapi toolkit asas yang digunakan oleh bahagian singa dari SEO sekolah lama ini mungkin juga melayani penjual baru di Amazon sebagai kata kunci perisian yang benar-benar berfungsi. Masalahnya adalah bahawa penyelesaian asas ini begitu besar terutamanya bagi pemula. Terutamanya kerana toolkit lalai ini oleh gergasi carian di dunia adalah sangat baik untuk memberikan anda gambaran yang besar yang menunjukkan semua istilah carian berpotensi anda dan gabungan panjang ekor, tahap persaingan semasa mereka (jika tidak, betapa sukarnya kata kunci ini untuk peringkat) , serta jumlah carian purata untuk kata kunci sasaran utama anda. Dan tidak perlu mengatakan bahawa data yang disediakan oleh Google mestilah yang paling luas dan mungkin paling dalam, yang ditarik bersama bukan sahaja dari pasaran tunggal (seperti Amazon, eBay, Walmart, dll.), tetapi dikumpulkan dari keseluruhan indeks carian organik yang terdapat di Internet.

Berikut adalah senarai pendek manfaat utama yang disediakan oleh Perancang Kata Kunci Google ketika digunakan dalam kemampuan perangkat lunak kata kunci Amazon:

 • mendapatkan senarai produk anda disenaraikan untuk kata kunci baru atau kombinasi carian panjang-ekor. Hanya masukkan niche relatif, sebarang frasa kontekstual, kategori produk, laman web, atau pengilang - dan anda sudah selesai.
 • Mempunyai gambaran besar dari jumlah carian bagi mana-mana kata kunci khusus produk yang trendi atau berpotensi memenangi kombinasi carian yang digunakan oleh pengguna langsung di seluruh dunia.
 • Majukan senarai utama kata kunci yang paling relevan dan sudah disasarkan dengan mendapatkan gambaran yang sangat berharga dan cadangan kata kunci panjang segera. Dan jangan lupa bahawa Perancang Kata Kunci Google adalah peluang emas sebenar untuk mengenali dengan cepat kata kunci khusus wilayah yang paling tepat yang ditargetkan oleh lokasi (i. e. , bandar, negeri, dan negara).

  Berbeza dengan alat perisian kata kunci Amazon popular lainnya, toolkit serba lengkap ini bertujuan untuk memberi anda wawasan kata kunci yang tepat - meraih terus dari lawan niche anda , atau dikutip dari yang paling berjaya menjual di tempat lain di Web. Memiliki kedua-dua versi asas bebas lemak dan berbayar penuh, Kata Kunci Perisik adalah penyelesaian yang sangat baik untuk penjual pemula untuk dengan cepat menganggarkan jumlah carian untuk sebarang kata kunci, selaras dengan memberikan anda kombinasi besar dari kombinasi carian yang berkaitan dan menunjukkan semua panjang ekor kombinasi (dengan kemungkinan pilihan kata kunci LSI) anda disyorkan untuk memberi peringkat untuk.

  Rangka kerja SEO asli ini mempunyai toolkit servis sendiri, yang dengan mudah boleh menjadi penyelesaian alternatif lain yang hebat ketika datang ke pemilihan yang benar Perisian kata kunci Amazon. Antara ciri-ciri berikut, ciri-ciri berikut untuk penyelidikan kata kunci yang komprehensif muncul dengan prestasi yang baik: anggaran ranking ranking untuk setiap kata kunci, penilaian volum pencarian bulanan khusus, pengurusan iklan PPC, penyelidikan persaingan dan analisis trafik organik dari lawan pasaran anda.

  Alat Kata Kunci

  Tajuk penerangan ini adalah nama platform perisian kata kunci Amazon yang sangat berguna. Ya, Alat Kata Kunci bukanlah pembantu kata kunci tunggal, tetapi seluruh platform dalam talian yang menyediakan versi asas bebas yang tersedia untuk penjual orang baru Amazon untuk mencari kata kunci yang berkinerja tinggi dan frasa pencarian panjang untuk senarai produk mereka. Walau bagaimanapun, perhatian untuk mendedahkan beberapa ciri yang sangat maju dan rumit dari platform ini, pedagang besar masa yang lebih banyak yang menjual di Amazon perlu membayar untuk versi lanjutannya yang dikenali sebagai Alat Kata Kunci Pro.

  Alat Penyelidikan KwFinder

  KwFinder adalah alat perisian kata kunci Amazon terakhir yang saya ingin tunjukkan pada hari ini. Pilihan ini akan sesuai dengan anda apabila ia datang kepada orang ramai yang berpotensi memenangi kata kunci panjang dan kata kunci carian produk yang mendapat populariti di kalangan pembeli langsung setakat ini. KwFinder sama-sama membantu bukan sahaja Amazon sendiri, tetapi seluruh platform e-dagang yang popular (seperti eBay, Walmart, kedai Alibaba, dll.), serta beberapa tempat lain yang tidak menjual, seperti perkhidmatan hosting video YouTube, tapak web kedua yang paling banyak dikunjungi di dunia. Lagipun, saya mendapati KwFinder lebih banyak mendapat faedah, terutamanya untuk beberapa ciri berguna seperti prosedur copy-select yang mudah untuk memindahkan senarai saya dengan cepat, dengan cadangan alternatif lain tetapi tidak terlalu banyak digunakan daripada pengindeksan semantik laten, set berkaitan yang berguna soalan untuk setiap kata kunci yang diperlukan, serta kemungkinan kedudukan kedudukannya.

December 22, 2017