Back to Question Center
0

Bagaimana untuk membuat backlink dengan cara yang terbaik?

1 answers:

Sebagai menunjukkan amalan, pakar SEO yang paling dan pemula dalam talian menumpukan semua usaha mereka untuk mendapatkan backlink yang baik. Persoalannya ialah mengapa mereka menumpukan begitu banyak perhatian pada bangunan pautan berbanding dengan teknik pengoptimalan lain? Bagi saya sebagai pakar SEO berpengalaman, jawapannya jelas. Semua orang yang ingin meningkatkan kedudukan mereka pada istilah carian yang kompetitif, perlu membuat profil pautan yang kuat - computer parts store san jose ca. Jika tidak, tidak ada gunanya membina perniagaan dalam talian kerana usaha anda tidak akan dihargai oleh pelanggan berpotensi anda.

Walau bagaimanapun, adalah wajar untuk menyatakan bahawa tidak semua backlinks dicipta sama. Terdapat banyak "spesialis" SEO yang ingin mencari mesin carian dan memberikan yang wajar untuk sah. Itulah sebabnya anda perlu berhati-hati apabila mencari peluang untuk membina pautan untuk laman web anda. Anda perlu menghindari ladang pautan, sumber pautan spam dan syarikat yang membuat pautan luaran secara automatik. Semua teknik bangunan pautan palsu boleh dikesan oleh Google. Dalam kes ini, laman web anda akan mendapat sekatan dan bukan jus pautan. Soalan pertama yang datang ke profesional SEO awal adalah "Apa cara terbaik untuk membuat backlink berkualiti dan organik?"

untuk mengatakan jawapan kepada soalan ini masih sukar untuk mencari webmaster berpengalaman.

Jika anda google, anda akan mendapati beberapa taktik asas, yang kebanyakannya tidak mempunyai nilai yang sama adalah sebelum. Ia boleh dijelaskan oleh perubahan berterusan di pasaran digital yang membawa kepada cara baru dan lebih berkesan untuk mendapatkan pautan balik.

Dalam artikel ini kita akan membincangkan hanya cara terbaik dan baru bagaimana anda boleh membuat backlink berkualiti. Teknik bangunan link ini akan tetap berlaku pada tahun depan juga. Oleh itu, marilah kita membincangkan taktik yang berfungsi sekarang.

  • Pautan Pautan

Dengan kata lain, umpan pautan adalah kandungan yang layak perhatian dan pujian pengguna. Ia secara semulajadi dikongsi melalui Internet kerana kualiti dan kegunaannya yang tinggi. Bahawa cara paling mudah dan terbaik untuk membuat backlink organik adalah untuk mencipta kandungan yang menarik yang berkaitan dengan tematik industri anda bahawa orang menikmati banyak tweet, seperti, blog, dan komen yang anda boleh menaraf tinggi pada halaman hasil carian oleh banyak kata kunci yang disasarkan. Gunakan umpan pautan dan buat kandungan anda dengan khalayak sasaran anda. Jika anda boleh melakukannya secara tetap, pengikut tetap dan baru anda akan menukar menjadi pelanggan yang tetap dan berbayar, menjadikan jenama anda popular di niche anda.

  • Penyerahan artikel

Tidak percaya kepada orang yang menuntut pemasaran artikel mati. Pada hakikatnya ia masih berfungsi paling baik untuk perniagaan anda. Pemasaran artikel adalah salah satu strategi bangunan pautan yang paling berkesan yang digunakan oleh para pemasar dan pakar SEO hari ini.

Aspek kritis pemasaran artikel adalah jumlah. Anda perlu melakukan banyak artikel, untuk mendapatkan peratusan backlink yang tinggi. Anda harus bersedia untuk menyerahkan beberapa artikel tidak akan menarafkan tapak anda lebih tinggi semalaman. Anda perlu membuat banyak penyerahan secara tetap untuk mendapatkan hasil yang diinginkan.

Untuk memudahkan proses penyerahan, anda boleh menggunakan perisian dalam talian yang boleh melakukannya secara automatik. Sebagai contoh, Robot Artikel Pemasaran akan melakukan segala-galanya untuk anda dengan cara yang terbaik. Semua yang anda perlukan adalah memasukkan maklumat anda di dalamnya dan biarkan ia berjalan.

December 22, 2017