Back to Question Center
0

Bolehkah anda menghitung laman web dalam talian yang berkualiti untuk membina pautan balik?

1 answers:

Link bangunan adalah proses memperoleh pautan ke laman web lain. Dengan mendapatkan jus pautan organik, anda meningkatkan reputasi sumber web anda dan meningkatkan kedudukannya pada halaman hasil carian Google. Semakin banyak pautan masuk berkualiti yang anda miliki, pangkat yang lebih tinggi akan anda dapatkan dari enjin carian. Tidak syak lagi, backlink berfungsi sebagai faktor ranking penting. Enjin carian mengambil kira bukan sahaja bilangan pautan masuk tetapi juga kualiti mereka.

Terdapat banyak cara untuk membina backlink dalam talian ke laman web anda - نقل عفش في المدينة. Terutamanya mereka boleh dibahagikan kepada kaedah bangunan pautan SEO hitam (link farms, rangkaian pautan, artikel berputar, komen blog spammy, penyerahan direktori, dan sebagainya), dan kaedah pembinaan pautan SEO putih (posting tetamu, mewujudkan penyelidikan yang berkualiti kandungan berasaskan, pemasaran media sosial, dan sebagainya). Kebanyakan webmaster ingin mendapatkan hasil yang cepat dan merujuk kepada teknik bangunan pautan spam. Teknik tersebut melanggar Garis Panduan Webmaster Google dan dilabel sebagai spam dalam talian yang dilarang. Pada masa ini Google dengan mudah dapat mengesan semua percubaan untuk melancarkan sistem ranking dan menghukum laman yang terlibat dalam skema bangunan pautan spam. Walau bagaimanapun, tidak semua bangunan pautan adalah spam dan pada hakikatnya, mewujudkan pautan pada tahun 2017 masih mempunyai kesan yang signifikan terhadap pengoptimuman laman web anda dan peningkatan peringkat.

Artikel ini direka untuk memberikan penjelasan yang jelas tentang peranan backlink dalam pengoptimuman enjin carian. Saya akan menjelaskan kepada anda bagaimana Google menerima pautan masuk anda dan sumber apa yang terbaik untuk tujuan bangunan pautan.

Bagaimana Google menerima pautan balik anda?

Google sedang giat berjuang terhadap spammer. Ia cuba untuk mengesan semua aktiviti penipuan dan membenci pautan yang dibeli. Google peduli tentang pengalaman carian pengguna dan cenderung memberi mereka hasil carian terbaik. Itulah sebabnya webmaster yang menjana tandatangan haba dan memperoleh kebolehan kedudukan sumber web mereka mungkin tidak pantas, mendapatkan denda yang teruk dari Google dalam bentuk undian deindexation dan peringkat. Jika Google yakin, mereka boleh melalui perhitungan algoritma untuk mengenal pasti pautan spam, seluruh industri pemasaran internet tidak akan bercakap tentang perang pada pautan berbayar. Google tidak menghargai teknik bangunan pautan semulajadi apabila tujuan utama webmaster tidak mendapatkan lebih banyak pautan masuk tetapi menyediakan pengguna dengan kandungan yang bermutu dan berguna. Jika kandungan anda bernilai perhatian pengguna, mereka akan menghubungkannya dengan kehendak mereka sendiri. Dalam kes ini, anda tidak perlu membelanjakan mana-mana sen pada bangunan pautan. Anda hanya akan mendapat hadiah oleh orang untuk kerja keras anda.

Mengapa anda perlu membina pautan balik dalam talian ke laman PR yang tinggi?

Pautan masuk mempunyai banyak kelebihan melebihi keputusan enjin carian. Dengan bantuan backlink PR yang tinggi, laman web anda akan dapat mendapatkan lebih banyak kuasa penjenamaan dan jus pautan berkualiti yang semua dalam kompleks dapat menjejaskan kedudukan tapak anda. Dalam artikel ini, kami memutuskan untuk menyediakan dengan senarai sumber web PR berkualiti tinggi yang menyediakan peluang pautan dofollow.

Laman web PR yang tinggi untuk membuat backlink online backlinks:

http: // www. google. com / local / add

http: // www. yelp. com /

http: // www. artikel asas. com /

http: // www. technorati. com /

http: // www. artikel. org /

http: // www. selfgrowth. com /

http: // www. berkumpul. com /

http: // www. artikel-kandungan-raja. com /

http: // www. articlessubmitter. com /

http: // www. goodinfohome. com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. premiumArticles. biz /

http: // www. kuning. com /

http: // www. buku besar. com /

http: // dir. yahoo. com /

http: // www. bertanya-dir. com /

http: // www. massivelinks. com /

December 22, 2017