Back to Question Center
0

Alat Scraping Web - Nasihat Semalt

1 answers:

Mengikis data adalah salah satu tugas yang paling rumit untuk orang bukan teknikal. Ini kerana mereka kurang pengetahuan dan tidak tahu apa-apa tentang bagaimana mendapat manfaat dari Python, Java, Go, JavaScript, NodeJS, Obj-C, Ruby, dan PHP seperti bahasa. Pengaturcaraan adalah sebahagian daripada sains data, tetapi beberapa pemula dan pendatang baru tidak mempunyai kemahiran pengaturcaraan yang mencukupi dan masih mahu mengekstrak data web tanpa menjejaskan kualiti. Bagi individu tersebut, aplikasi web scraping adalah yang terbaik dan paling sesuai.

Pengikis (sambungan Google Chrome)

Pelbagai yang tidak suka programer dan freelancer lebih suka Pengikis kerana ciri-ciri pengikis data yang tidak sesuai. Alat GUI yang didorong oleh data ini boleh mengikis laman web asas dan maju dan mempunyai teknologi pembelajaran mesin yang hebat untuk memudahkan kerja anda. Platform ini direka khusus untuk mengekstrak data dari Amazon, eBay, dan laman web lain yang serupa dan mempunyai ciri pengesanan spam terbina dalam. Dengan itu, anda boleh dengan mudah mengesan spam dalam data anda dan boleh mengeluarkannya dalam masa satu atau dua minit. Ia mempunyai perpustakaan klien API Google yang spesifik untuk pengekstrakan data yang lebih baik dan menyimpan maklumat anda dalam pangkalan datanya sendiri. Anda juga boleh menyimpan data ke cakera keras anda atau mana-mana peranti pilihan lain.

Import. io

Dengan import. Ya, anda tidak perlu berfikiran teknikal dan boleh mengikis data berkualiti tinggi secara teratur. Aplikasi pengekstrakan web telah mendakwa telah menghilangkan kebutuhan untuk para pengatur program dan saintis data. Seperti yang kita tahu bahawa sains data memerlukan statistik dan matematik, kemahiran pengaturcaraan, tetapi anda tidak perlu belajar apa-apa jika anda menggunakan import. io. Alat ini sesuai untuk kedua-dua individu dan perniagaan.

Kimono Labs

Kimono Labs adalah perisian web mengikat web bersendirian sumber terbuka. Ia boleh mengikis data dari sejumlah besar tapak dalam beberapa minit. Ia datang dalam versi percuma dan berbayar dan sesuai untuk individu bukan teknikal. Dengan Kimono Labs, anda tidak perlu mempelajari Python atau bahasa pengaturcaraan lain. Crawler yang telah ditentukan sebelumnya membantu anda mengindeks data anda atau laman web yang berbeza. Anda hanya perlu memuat turun dan melancarkan program ini dan biarkan Kimono Labs mengikis data untuk anda dalam masa beberapa minit. Pernafasan berasaskan awan membolehkan anda berkongsi maklumat di antara peranti yang berbeza dengan mudah dan cepat. Kimono Labs digunakan oleh perusahaan, wartawan, peruncit dalam talian, agensi telekomunikasi, dan freelancer secara besar-besaran.

API Facebook dan Twitter

Data besar adalah masalah utama untuk pelbagai webmaster dan individu bukan teknikal. Oleh itu, mereka sering menggunakan API Twitter dan Facebook untuk mendapatkan data mereka dikikis. API ini membantu kami mengekstrak maklumat berguna dari pelbagai laman web dan blog, dan membuat ramalan tentang cara mengedit dan menyimpan data sebaik sahaja ia dikikis sepenuhnya. Bahagian yang terbaik ialah API boleh melayari kandungan web dengan mudah, dalam format yang boleh dibaca dan boleh skala. Mereka memberikan visualisasi yang baik terhadap data yang dikikis, mengklasifikasikannya ke dalam kategori yang berlainan, atau mengimport ke pelbagai format sesuai dengan keinginan dan keperluan kami. Anda mesti menggunakan API media sosial jika anda adalah orang bukan teknikal tanpa kemahiran pengaturcaraan Source .

December 22, 2017