Back to Question Center
0

Kajian Semalt: Perkhidmatan Mengikis Web Berfaedah Untuk Bukan Coders

1 answers:

Menjadi orang bukan teknikal, anda boleh menghadapi beberapa halangan apabila memilih menguntungkan web scraping perkhidmatan. Memang benar terdapat sejumlah besar program di Internet. Sebahagian daripada mereka mengekstrak data dari alamat e-mel manakala yang lain menargetkan saluran berita, tapak perjalanan, dan platform media sosial. Program pengekstrakan data berikut direka khusus untuk bukan coder dan orang yang ingin menjauhkan diri dari bahasa pengaturcaraan seperti C ++ sambil melaksanakan tugas mereka.

1. Spinn3r

Ia adalah salah satu perkhidmatan pengikisan web terbaik dan paling berfaedah untuk bukan coders - curso a distancia de fotografia digital. Keistimewaan Spinn3r adalah bahawa ia boleh mengikis seluruh laman web anda dan mengekstrak data dari blog peribadi, media sosial dan suapan RSS. Ia menggunakan Firehose API dan menguruskan lebih daripada 80 peratus pengindeksan dan merangkak di Internet. Di samping itu, Spinn3r menyimpan maklumat yang diekstrak dalam bentuk JSON dan mempunyai sifat serupa dengan Google. Ia mengimbas dan mengemas kini dataset anda mengikut keperluan anda dan melakukan carian pada data mentah, menjadikan anda maklumat yang berkualiti tinggi dan tersusun dengan baik dengan mudah.

2. Octoparse

Octoparse adalah salah satu daripada perkhidmatan scraping data yang mudah dikonfigurasikan. Ia dikenali secara meluas untuk antara muka yang mesra pengguna dan cemerlang. Octoparse memudahkan anda mengikis data dari halaman web yang sukar dan meniru pengguna manusia sambil mengekstrak maklumat dan menargetkan laman web dan blog yang berlainan. Octoparse membolehkan anda menyimpan data yang diekstrak pada awannya atau memuat turunnya ke mesin tempatan.

3. Sama seperti perkhidmatan pengekstrakan data terkenal yang lain, Parsehub adalah perkhidmatan yang boleh dipercayai dan bebas yang mensasarkan sebilangan besar laman web dan menggunakan pengalihan, JavaScript, AJAX, dan kuki. Selain itu, program ini dilengkapi dengan teknologi pembelajaran mesin canggih dan dapat membaca dan menilai dokumen PDF dengan cara yang lebih baik. Pada masa ini, pengguna Windows dan Linux boleh menggunakan Parsehub, dan ia boleh mencapai pelbagai tugas dalam masa 30 minit.

4. Fminer

Fminer adalah salah satu program mengikis data yang paling menguntungkan. Ia menggabungkan spesifikasi bertaraf dunia dan membolehkan anda memvisualisasikan data anda semasa ia dikikis. Fminer memperoleh maklumat dari kedua-dua laman web yang mudah dan rumit dan tidak memerlukan kemahiran pengaturcaraan sama sekali. Sekiranya anda kurang pengetahuan teknikal, Fminer adalah program yang sesuai untuk anda.

5. Hub Outwit

Ia adalah lanjutan Firefox yang kuat yang boleh anda muat turun dan digunakan sebagai add-on Firefox biasa. Outwit Hub adalah salah satu alat pengekstrakan data terbaik dan paling menakjubkan. Ia bukan sahaja mengumpul dan mengikis data tetapi juga merangkak laman web yang berbeza, menjadikannya mudah untuk mempromosikan jenama anda. Sebagai out-of-the-box, program ini tidak memerlukan sebarang kemahiran pengaturcaraan dan mudah digunakan.

6. Pengikis Web - Sambungan Chrome

Ia adalah sambungan Google Chrome yang terkenal dengan ciri-ciri dan ciri-ciri yang berkualiti tinggi. Pengikis Web adalah alternatif yang baik untuk mengimport. io dan boleh diintegrasikan dengan mana-mana sistem operasi. Anda hanya perlu menyerlahkan data yang anda cari untuk mengikis dan Pengikis Web akan mengekstrak dan mengubahnya, memberikan anda hasil terbaik. Ia mengendalikan laman web dalam JavaScript dan Ajax dan merupakan program yang paling berkuasa untuk orang bukan teknikal.

December 22, 2017