Back to Question Center
0

Apakah cara untuk meningkatkan penjualan Amazon UK?

1 answers:

Pemilik Amazon memulakan perniagaan ini sebagai kedai buku dalam talian. Tahun ini Amazon meraikan ulang tahun ke-20nya sebagai peruncit Internet terbesar. Ini adalah contoh yang terang bagaimana kesabaran dan kerja keras dapat menjadikan perniagaan tempatan kecil menjadi platform perniagaan dunia yang paling menonjol.

Populariti platform ini menaikkan dengan penjual. Menurut data statistik, $ 88,000 dibelanjakan setiap minit di seluruh dunia pada platform perdagangan ini. Oleh itu, ia adalah satu peluang yang sempurna untuk penjual untuk mengembangkan perniagaan mereka di sana dan meningkatkan hasil keseluruhan - scutellaria solgar.

Walau bagaimanapun, ia tidak begitu mudah seperti sebelum ini, untuk meningkatkan jualan di Amazon. Setiap hari beribu-ribu pedagang dalam talian cuba nasib mereka pada platform ini dan seterusnya persaingan semakin meningkat dengan perkembangan geometri. Itulah sebabnya untuk menjadi kelihatan di platform ini; anda perlu tahu beberapa cara yang rumit bagaimana untuk meningkatkan penjualan Amazon UK anda dan dapat menjadikannya praktik.

Artikel ini direka untuk menunjukkan cara untuk memperbaiki akaun perniagaan Amazon anda agar dapat dilihat oleh pelanggan potensial anda dari seluruh dunia. Oleh itu marilah kita membincangkan beberapa teknik pengoptimuman Amazon ini.

Teknik praktikal untuk meningkatkan jualan anda di Amazon UK

 • Kuasa ulasan organik tidak boleh dipandang rendah. Mereka penting untuk promosi perniagaan anda kerana pengguna membuat keputusan pembelian berdasarkan ulasan produk anda. Secara umumnya, keputusan pembeli adalah proses membuat keputusan calon pelanggan mengenai transaksi pasaran terdahulu semasa pembelian produk atau perkhidmatan. Tinjauan produk yang lebih baik yang anda miliki, semakin tinggi anda akan berpangkat di halaman hasil carian Amazon. Menurut data statistik, lebih daripada 88% pelanggan menyemak maklumbalas mengenai produk sebelum membelinya.

  Sebagai calon saudagar dalam talian, anda perlu berfikir di luar yang jelas dan mencari cara yang luar biasa untuk menjana maklumbalas. Sebagai contoh, cari ulasan produk anda yang termasuk multimedia. Semua ulasan dengan gambar produk atau video unboxing boleh memberi manfaat untuk peningkatan kesedaran jenama anda. Anda boleh menggalakkan pelanggan anda melakukan ulasan kreatif seperti diskaun atau hadiah. Jika anda mengenali orang tempatan yang telah menikmati produk anda, maka mintalah mereka untuk meninggalkan ulasan di halaman Amazon anda.

  Selain itu, anda boleh menggunakan program maklum balas yang berbeza untuk meningkatkan jumlah ulasan yang dikemukakan dan mengubah maklum balas neutral atau negatif ke dalam yang positif.

  • Manfaat dari pemberian hadiah

  Seperti yang telah saya nyatakan sebelum ini, umpan balik positif dapat mempengaruhi kedudukan halaman perniagaan anda di Amazon. Jadi untuk menghasilkan maklum balas kualiti baru, anda boleh menawarkan kod diskaun pelanggan anda sebagai pertukaran untuk semakan. Hasilnya, ia boleh dengan serta-merta meningkatkan kedudukan carian Amazon anda dan membantu anda untuk meningkatkan jualan anda.

  Selain itu, adalah idea yang baik untuk membuat hadiah secara teratur. Ini akan membantu anda membuat imej positif jenama anda dan menghasilkan muhibah. Sekiranya pengguna tetap memenuhi kualiti produk anda, mereka mungkin akan datang kepada anda pada masa akan datang.

December 22, 2017