Back to Question Center
0

Semalt: Crawler DIY Atau Pengikis Untuk Dapatkan Data Dari Laman Web E-commerce

1 answers:

Pelbagai teknik dan kaedah telah dibangunkan untuk mengambil data dari e-dagang laman web, kedai dalam talian, laman media sosial atau portal lain yang serupa. Kadang-kadang anda boleh mendapatkan data dari tapak e-dagang seperti Amazon dan eBay secara manual, tetapi data tersebut boleh tidak tepat dan tidak teratur. Oleh itu, anda sentiasa perlu menggunakan crawler DIY atau pengikis untuk mengekstrak data, memantau dan mengekalkan kualitinya.

Tabula:

Tabula adalah salah satu pengikis DIY yang paling berkuasa dan cemerlang - lampade per camere hotel. Ia boleh mengikis fail PDF dan baik untuk laman web e-dagang. Anda hanya perlu menyerlahkan data dan biarkan Tabula mengikisnya untuk anda. Ia berjanji untuk memberikan data yang tepat mengikut kehendak dan harapan anda. Setelah dipasang dan diaktifkan, Tabula akan mengeluarkan data dari Amazon dan eBay tanpa sebarang masalah.

OpenRefine:

Ia bukan hanya crawler web tetapi juga program pengekstrakan data yang komprehensif dan berguna. Alat DIY ini membolehkan anda mengumpulkan data dalam bentuk yang teratur dan berpengalaman. Anda tidak perlu bimbang tentang kualitinya kerana OpenRefine akan menyediakan anda dengan kemudahan pengekstrakan data peringkat tinggi. Scraperwiki adalah crawler DIY dan pengikis yang berguna yang membantu mengekstrak data dari semua laman web e-dagang utama. Ia menggalakkan pengaturcara dan pemaju untuk menggunakan maklumat dalam talian dan mengubahnya menjadi dataset yang sah. Scraperwiki tidak mengharuskan anda mempelajari bahasa pengaturcaraan seperti Python, PHP, dan Ruby.

Scrape. ia:

Scrape. ia merupakan satu lagi alat DIY yang hebat yang menggunakan pilihan titik dan klik mudah untuk mendapatkan perkara yang dilakukan. Anda boleh dengan mudah mendapatkan data dari laman e-dagang kegemaran anda, laman web yang kompleks, dan fail multimedia menggunakan Scrape. ia. Program ini paling terkenal dengan antara muka yang mesra pengguna dan membetulkan data mentah untuk anda secara automatik. Ia sesuai untuk pemula dan perusahaan yang ingin mengekstrak data Amazon untuk perniagaan mereka. Ia membolehkan anda mengekstrak kedua-dua imej dan teks dari HTML5 moden dan Web 2. 0 tapak yang menggunakan AJAX dan JavaScript.

Semantika3:

Terdapat sejumlah besar crawler DIY dan pengikis data di internet, tetapi Semantics3 adalah program yang agak baru. Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat produk Amazon atau eBay yang berbeza tanpa menjejaskan kualiti, anda mesti menggunakan alat ini. Mengunduh dan memasang ia tidak akan mengambil banyak masa. Semantics3 mendapat populariti dalam hanya beberapa bulan, dan pangkalan datanya dianggap salah satu yang terbaik dan paling dipercayai. Ia menjimatkan imej, harga, penerangan produk dan maklumat lain untuk anda dari peruncit seperti Walmart, eBay, dan Amazon. Selain itu, alat ini melakukan carian real-time untuk para pengguna dan menghasilkan jangkaan mereka.

Agenty:

Agenty adalah aplikasi pengikatan awan yang terbaik untuk e-dagang dan laman web pelancongan. Mudah untuk persediaan dan boleh diintegrasikan dengan Google Chrome. Laman web seperti eBay dan Amazon boleh diekstrak dalam beberapa minit menggunakan program DIY yang komprehensif ini. Anda boleh mendapatkan butiran produk, maklumat saham, dan harga.

December 22, 2017