Back to Question Center
0

Saham Pakar Semalat Senarai Alat Pengekstrakan Web

1 answers:
Adakah anda perlu membina laman web atau perlu mengambil suapan RSS anda?

dengan data yang tepat, berguna dan sahih, anda boleh menggunakan pelbagai skrip skrin dan program pengekstrakan data.

Jika anda ingin menangkap data produk dari laman web secara tetap, anda mesti memilih Mozenda. Dan jika anda perlu mengikis portal perjalanan yang berbeza, laman media sosial, dan saluran berita, maka Uipath dan Kimono adalah yang terbaik untuk anda.

Dengan 3 alat ini, anda boleh mengautomasikan borang mengisi borang dan boleh penyelidikan di Internet - damaged grain bins.

1. Kimono

Kimono adalah pengekstrakan data web yang terkenal dan aplikasi scraping skrin. Ia sesuai untuk siapa yang ingin menguasai perniagaan mereka dengan data langsung, dan anda tidak memerlukan apa-apa kemahiran pengekodan untuk mendapat manfaat daripada Kimono. Ia boleh menjimatkan masa anda dan mengisi laman web anda dengan menghancurkan data. Anda hanya perlu memuat turun dan memasang alat ini, menyerlahkan elemen halaman anda dan berikan beberapa contoh supaya Kimono dapat melaksanakan fungsinya dengan baik. Ia adalah program percuma dengan ciri-ciri yang berbeza dan sesuai untuk perusahaan dan freelancer. Kimono labelkan data anda dalam format JSON dan CSV dan mencipta API untuk laman web anda, menjadikannya disimpan dalam pangkalan data untuk digunakan kemudian. Ia tidak memerlukan navigasi halaman dan mempercepatkan kerja pengekstrakan data anda.

2. Mozenda

Mozenda adalah aplikasi desktop percuma dan program scraping skrin. Ia membantu kami mengikis semua data dari halaman web tanpa had. Perkhidmatan ini akan merawat semua laman web sebagai sumber data yang berpotensi, dan anda tidak memerlukan sebarang kemahiran pengaturcaraan untuk mendapat manfaat daripada Mozenda. Ia telah disyorkan oleh sebilangan besar pengaturcara dan pakar SEO. Anda hanya perlu menghantar laman web anda dan biarkan Mozenda melaksanakan tugasnya. Anda boleh mengakses API Mozenda dengan mudah dan mendapatkan maklumat yang tepat. Ia akan membimbing kami melalui proses mengikis skrin melalui tangkapan skrinnya dan boleh memproses ratusan hingga ribuan laman web dalam masa satu jam. Program ini mudah digunakan dan tidak memerlukan sebarang kemahiran teknikal sama sekali. Kadang-kadang, Mozenda boleh mengikis data dan memproses halaman halaman web dalam masa sehingga 24 jam, dan itu satu-satunya kelemahan alat ini.

3. Uipath

Uipath mengkhususkan diri dalam membuat laman web yang berbeza dan memproses banyak laman web untuk pengguna. Ia adalah salah satu program pengikisan dan pengekstrakan data yang paling boleh dipercayai dan terbaik. Ia sesuai untuk kedua-dua coder dan pemaju web dan dengan mudah boleh mengatasi semua cabaran pengekstrakan data seperti navigasi halaman. Ia tidak hanya menggunting laman web anda tetapi juga fail PDF yang berbeza. Anda hanya perlu membuka web scraping wizard dan menyerlahkan maklumat yang anda perlukan untuk mengikis. Uipath akan mengikis beribu-ribu halaman web dalam masa satu jam, memberikan anda data yang tepat dan terkini dalam setiap lajur.

December 22, 2017