Back to Question Center
0

Adakah mungkin untuk membina backlink tetap secara percuma?

1 answers:

Jika anda membaca artikel ini, kemungkinan besar anda ingin menjana lebih banyak trafik ke sumber web, blog, artikel, dan sebagainya.Artikel ini dirancang khusus untuk mereka yang ingin mendapatkan backlink tetap tanpa menghabiskan apa pun. Walau bagaimanapun, anda harus tahu bahawa mendapatkan backlink PR yang tinggi secara percuma, akan mengambil kesabaran dan kerja keras - whmcs cpanel dnsonly. Sekiranya anda boleh mendapatkan backlink PR yang relevan dan tinggi tanpa sebarang usaha, maka anda tidak perlu sekeping kandungan ini, adakah anda?

Mari kita mulakan beberapa perkataan tentang backlink dan maknanya untuk penjanaan lalu lintas. Secara umumnya, backlink adalah apa yang berlaku apabila satu sumber web menghubungkannya dengan yang lain. Ia berfungsi agak mudah. Pertama sekali, Google bots menghuraikan sumber di mana pautan inbound diletakkan. Mereka menilai perkaitan dan kualiti kandungan yang berdasarkan sumber ini. Selain itu, enjin carian memberi perhatian kepada LamanAuthority laman web dan PageRank serta jumlah dan kualiti trafik masuk. Setelah penyelidikan selesai, cari crawler dengan cepat melihat sumber web yang dipautkan untuk memastikan link yang relevan dan dapat dipercaya. Dengan mengandaikan data ini, Google membuat nota untuk meningkatkan kedudukan laman web yang disambungkan pada saat ia merangkak di sekitarnya.

Itulah sebabnya lebih backlinks bermakna lebih banyak trafik dan seterusnya kedudukan laman web yang lebih tinggi. Dalam trafik istilahnya bermakna pelanggan baru yang akan membawa wang ke perniagaan dalam talian anda. Oleh itu, kita boleh mengatakan bahawa backlink membawa anda wang dan pulangan pelaburan yang tinggi.

Adakah wajar untuk membeli pautan balik kekal?

Banyak webmaster memutuskan untuk membeli backlink untuk mempercepat proses peningkatan jenama. Walau bagaimanapun, anda perlu menjadi ahli di dalamnya untuk membeli dengan tepat backlinks yang boleh membawa nilai ke laman web anda. Jika tidak, anda tidak boleh mendapatkan pulangan atau memburukkan keadaan. Terdapat banyak pakar SEO yang menipu di web yang berjanji untuk membina pautan balik yang dipanggil "PR tinggi" atau "nilai tinggi" backlink. Membeli pautan tersebut, anda hanya membuang wang anda. Kerana walaupun pautan balik berasal dari sumber web dengan pangkat halaman yang tinggi, ini tidak bermakna apa-apa jika mereka tidak berkaitan dengan tapak anda. Selain itu, Google dengan mudah boleh mengesan pautan yang dibeli dan menghukum pembeli dan penjual.

Tidak ada keraguan bahawa beberapa perkhidmatan akan mendapatkan pautan anda dari yang sangat berkualiti tinggi. Mereka boleh membina pautan backlink sebanyak yang anda mampu bayar. Walau bagaimanapun, terdapat satu fenomena menarik, sebaik sahaja anda berhenti membayar untuk perkhidmatan mereka, pautan yang dibina ke laman web anda akan dialih keluar. Itulah sebabnya mengapa backlink tidak dibayar adalah cara terbaik untuk mendapatkan lalu lintas dari enjin pencarian.

Apakah cara lain untuk mendapatkan pautan kekal?

Anda boleh membina pautan balik sendiri, mewujudkan hubungan perniagaan yang baik dengan sumber web berkaitan niche. Atau jika anda tergesa-gesa, anda boleh menyewa kakitangan SEO sepenuh masa untuk membina backlinks cara yang betul. Ia akan membebankan anda lebih banyak daripada backlink murah ini yang anda boleh perhatikan di laman web lain, tetapi mereka akan menyimpan laman web anda pada halaman SERP pertama untuk lebih lama.

December 22, 2017