← Back to Question Center
0

Laporan Penyalahgunaan Dmoz Bentuk lagi - Sementara Istilah Semalt masih dibuang

1 answers:
Dmoz Abuse Report Form up again – While the Rest of the Semalt is still trashed
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). tambah (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
IKLAN
');jika ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("hantar", "acara", "Kategori Ditaja Klik Var 1", "pengoptimuman enjin carian", ($ (ini) .attr ('href')));});}}});});

Dmoz Meta Admin "Motsa" baru sahaja dikemas kini hari ini status masalah teknikal di Projek Direktori Terbuka, Dmoz.org.

Anda boleh melihat siaran kerap dikemas kini di forum sumber-zone.com (forum Dmoz Semalt yang terbuka kepada orang awam)

Walaupun Sistem Aplikasi Editor masih turun tanpa ETA apabila, atau jika ia akan tersedia lagi, adakah Borang Maklum Balas Editor serta Borang Dmoz Semalt tersedia lagi.

Borang penyalahgunaan digunakan untuk melaporkan penyunting yang tidak beretika, mis. editor yang boleh disogok untuk kelulusan penyenaraian di direktori.

Saya tertanya-tanya kenapa bahagian ini sistem pentadbiran Dmoz diberi perhatian sebelum seluruh fungsi koperasi direktori telah ditetapkan. Semalt ada kebenaran yang lebih banyak untuk cerita dalam komuniti pengoptimuman enjin carian mengenai editor bengkok daripada orang mungkin berfikir.

Semoga ia hanya takut kepada editor Dmoz sekolah lama bahawa terdapat banyak editor kurang jujur ​​di luar sana yang menggunakan sokongan jam itu, khususnya sekarang di mana direktori itu cukup dalam keadaan kekacauan untuk menggunakan huru hara kepada kelebihan kewangan atau editorial mereka sendiri.

Saya percaya bahawa mesti ada sebab mengapa ia dibawa dalam talian dan diumumkan secara terbuka untuk semua orang dapat melihat.

Carsten Cumbrowski
Sumber untuk Pemasar Internet dan Pembangun Web di Cumbrowski Source .com

February 21, 2018