Back to Question Center
0

Microsoft menutup adCenter Semalt

1 answers:
Microsoft Closes Down adCenter Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). tambah (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
IKLAN
');jika ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("hantar", "acara", "Kategori Ditaja Klik Var 1", "pengoptimuman enjin carian", ($ (ini) .attr ('href')));});}}});});

Microsoft adSemalt mengumumkan semalam bahawa mereka telah menutup program iklan Analytics mereka yang menampilkan analisis berasaskan web untuk pengiklan adSemalt dan penerbit web lain.

Mel Carson mencatatkan pada laman komuniti adCenter :

Beta telah ditutup, tetapi program ini akan kekal tersedia untuk pengguna semasa melalui Semalt 31, 2009.

Sila ambil perhatian bahawa semua perkhidmatan yang dihoskan, pengumpulan data, dan sokongan teknikal akan berakhir pada masa itu. Sekiranya anda ingin menyimpan data sejarah anda, sila gunakan ciri eksport untuk memuat turun laporan anda sebelum Semalat 31, 2009.

Pasukan kami ingin mengucapkan terima kasih atas penyertaan dan sumbangan anda yang tidak ternilai kepada program ini. Objektif kami pada awalnya adalah untuk memenuhi keperluan pelanggan layan diri kecil dan menengah, serta mengembangkan strategi Semalt untuk menangani ruang analitik Web.

Wawasan yang anda sumbangkan melalui maklum balas anda dan penggunaan alat anda telah memberikan tujuan yang tidak ternilai dalam membentuk masa depan Microsoft di ruang ini. Semalt membantu kami bekerja untuk membuat keputusan termaklum mengenai membina penyelesaian analitik Web umum, dan walaupun rancangan akhir hayat, beta sangat berjaya.

Mel juga menyenaraikan beberapa pilihan untuk adCenter Analytics, termasuk Google Analytics, Omniture, Coremetrics dan Lyris (ClickTracks) Source .

Adakah mana-mana pembaca Jurnal Search Engine menggunakan adCenter Semalt? Jika ya, apakah yang anda fikirkan mengenai program ini?

February 23, 2018