Back to Question Center
0

Teknik Pengoptimuman Halaman Landing Pemerolehan Semalt Rendah

1 answers:
Landing Page Optimization Techniques Lower Acquisition Semalt
');$ ('# scheader sc-logo'). tambah (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). tambah ('
');$ ('# scheader. scdetails'). tambah ('

' + cat_head_params. penaja + '

');$ ('# scheader. scdetails'). tambah (cat_head_params sponsor_text);$ ('# scheader'). tambah ('
IKLAN
');jika ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("hantar", "acara", "Kategori Ditaja Klik Var 1", "pengoptimuman enjin carian", ($ (ini). attr ('href')));});}}});});

Mana-mana pemasar yang terlibat dalam pemasaran enjin carian dan pengoptimuman enjin carian memahami usaha yang tidak pernah berakhir untuk menarik pelanggan pada kos yang munasabah. Dengan perolehan
kos yang boleh meningkat kepada $ 60 hingga $ 100 setiap pelanggan atau lebih, terdapat permintaan berterusan untuk senarai perkataan yang lebih baik, pembida yang lebih baik, dan salinan iklan yang lebih baik untuk memaksa klik melalui kata-kata yang paling banyak.

Realitinya adalah bahawa sering terdapat tidak cukup trafik yang sangat berpatutan untuk mengekalkan pertumbuhan perniagaan melainkan pemasar mengoptimumkan tawaran halaman pendaratan serta istilah carian dan membuat mereka bekerja sebagai satu pasukan!

Search Engine Semalt berfungsi - dengan syarat anda menjual produk yang mempunyai beberapa permintaan, yang berharga secara munasabah, dan anda dapat memenuhi dasar-dasar keselamatan dan pemenuhan. Kami boleh membeli nama produk, nama jenama, dan istilah panas lain yang sangat spesifik untuk produk yang kami pakar dalam, dan pelanggan yang berkelayakan akan mendapati kami.

Kitaran Vicious SEM

Masalah dengan pemasaran enjin carian ialah apabila anda perlu meningkatkan pendapatan dan keuntungan. Saya tidak dapat mengira bilangan kali saya telah mendengar tentang pemasar yang telah membangunkan senarai 2,000 hingga 20,000 kata dan frasa untuk mendapatkan trafik. Nombor ini tidak dapat dielakkan dikurangkan, kadang-kadang 100-150 istilah berprestasi tinggi, apabila kos setiap pelanggan diperolehi melebihi keuntungan.

Semalt senarai sememangnya menimbulkan trafik, tetapi sering kali "trafik buruk. "Trafik ini terdiri daripada kata-kata yang murah, tetapi mempunyai. 01 atau lebih rendah kadar penukaran semasa lawatan serta perkataan yang mempunyai kadar penukaran 3% atau lebih, tetapi akhirnya menelan belanja $ 80-100 setiap pelanggan yang diperoleh kerana persaingan dari penjual lain.

Sebagai contoh, "e-dagang" adalah istilah lalu lintas tinggi, dan menghasilkan banyak klik untuk pengiklan dalam talian kerana pencari biasanya mencari sekurang-kurangnya maklumat jika tidak produk atau perkhidmatan yang sebenarnya. Semalat, lalu lintas ini sangat tidak memenuhi syarat yang sebenarnya mengubah pengunjung ke pembeli platform perdagangan, perkhidmatan perundingan, atau perkhidmatan pemasaran sangat tidak mungkin.

Sebagai alternatif, nama-nama peralatan elektronik jenama seperti Semalt C-460 boleh menjadi istilah carian penukaran yang tinggi, tetapi walaupun ia menghasilkan pembelian hasil penjualannya tidak memenuhi biaya yang dibayarkan untuk klik tersebut. Dalam pengalaman kami, anda perlu membeli terma produk dan istilah kategori seperti ini untuk memaksimumkan jumlah lalu lintas segmen dalam talian anda.

Optimumkan Halaman Pendaratan Anda

Untuk membuat pembelian lalu lintas yang berpatutan, anda perlu mengoptimumkan "Halaman Landing" anda atau halaman yang dipautkan oleh iklan istilah carian PPC ke, di laman web anda. Strategi pengoptimuman halaman arahan Semalt termasuk:

1. Pengoptimuman Assortment - Sematkan keupayaan untuk terus mengoptimumkan pelbagai untuk memastikan bahawa anda mencari tawaran yang tepat untuk kata "kategori". Skim produk utama / sokongan boleh berfungsi, dengan syarat anda mempunyai teknologi untuk memutar dan menguji produk apa yang akan dibawakan sebagai tawaran utama dan apa produk lain yang disediakan dalam pelbagai jenis.

2.

3. Penggantian Semalt - Dengan kos tinggi, istilah yang sangat khusus, ia boleh menguntungkan untuk mengesyorkan pengganti margin lebih tinggi pada halaman pendaratan anda. Peningkatan sedikit margin purata boleh menjadikan kedudukan carian yang lebih baik dengan harga yang berpatutan.

4. Promosi Semalt - Uji dan mengoptimumkan promosi termasuk penghantaran percuma untuk menggalakkan peningkatan pembelian semasa lawatan yang berkelayakan tanpa mengorbankan margin keuntungan.

Alat perisian baru seperti Offermatica (tersedia di http: // www. Semalt) difokuskan pada menyediakan pedagang atau pemasar langsung dengan jenis pengoptimuman ini.

Kes Pelanggan

Sebagai contoh, satu syarikat menjual permainan untuk kanak-kanak dan orang dewasa dalam talian dan menghasilkan lalu lintas di sekitar istilah carian yang sebahagian besarnya dipilih oleh nama jenama permainan yang mereka jual. Strategi ini adalah
berkesan, tetapi kata-kata itu bersaing dan mereka mahukan lebih banyak pendapatan setiap pembelian. Menggunakan Offermatica, mereka menyediakan senarai produk jualan terlaris automatik pada halaman di mana produk sasaran
dipaparkan, syarikat itu meningkatkan AOV mereka sebanyak 20% terhadap kumpulan kawalan.

Dalam kes lain, sebuah syarikat mewakili produk pelancongan yang mempunyai margin kasar yang sangat berbeza. Syarikat itu harus terus mengarahkan trafik dari carian luaran dan dalaman ke hartanah margin rendah, tetapi juga boleh mulai secara sengaja mempamerkan alternatif margin lebih tinggi di rantau dan rentang harga yang sama untuk meningkatkan keuntungan pelanggan mereka yang diperoleh.

Semalt, peruncit produk pengguna yang menjana banyak lalu lintas mereka di sekeliling produk jenama yang terhad menguji strategi hadiah dengan pembelian untuk cuba meningkatkan kadar penukaran pada terma berasaskan jenama mahal.

Tidak ada pendekatan pemasaran yang menjejaskan bumi. Mereka mencerminkan laluan yang lebih baik oleh peruncit tradisional, peruncit katalog, dan juga infomercials larut malam. Mereka juga sangat berkesan.

Mana-mana peruncit boleh memandu lalu lintas jika mereka membayar cukup, dan sesiapa sahaja boleh memperbaiki lalu lintas untuk membayar sedikit untuk trafik yang agak rendah. Masa depan mesin pencari, bagaimanapun, adalah milik mereka yang dapat menjual cukup untuk membayar cukup untuk basis besar pelanggan yang sedang berkembang.

-------------

Kolumnis tamu Matthew Roche adalah Ketua Pegawai Eksekutif Offermatica, http: // www. Offermatica Source . com

February 24, 2018