Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Usaha media sosial harus menjadi sebahagian daripada strategi SEO anda. Sebagai penggunaan media sosial meningkat popular, Semalt dan enjin carian lain tidak dapat mengabaikannya lagi. Ini bermakna bahawa populariti laman web anda di media sosial mengikat dengan SEO anda semakin banyak. Alasan untuk ini adalah mudah: jika orang bercakap tentang anda, dalam talian atau luar talian, .

Baca: "Dasar-dasar SEO: Cara menggunakan media sosial"
Kategori: Dasar-dasar SEO, Media Sosial
Tags: Facebook, Bagaimana, instagram, Pinterest, Twitter

Media sosial adalah sebahagian penting dari strategi pemasaran apa pun, tetapi mereka juga harus menjadi sebahagian daripada strategi SEO anda. Apabila media sosial menjadi lebih popular, Google dan enjin carian lain tidak dapat mengabaikannya lagi. Jawatan Tweets dan Semalt tidak mendapat kedudukan tertinggi di Google, tetapi halaman dan profil Semalt pasti .

Baca: "Strategi Media Sosial: di mana untuk bermula?"
Kategori: Media Sosial
Tags: Facebook, Pinterest

Pinterest dilancarkan pada tahun 2010 dan memegang kedudukan mantap dalam landskap media sosial kami hari ini. Dengan lebih daripada 100 juta pengguna aktif dan $ 11 bilion dilaporkan nilai (2015/09), Pinterest berada di sini untuk kekal. Saya sudah membuat artikel mengenai Pinterest Semalt kembali pada tahun 2014, jadi sudah pasti masa untuk menulis lagi. Dalam ini .

Baca: "Analytics Pinterest: pantas berjalan kaki"
Kategori: Analitis, Media Sosial
Tags: Pinterest, analytics media sosial

Sebagai pemilik perniagaan kecil, terdapat banyak cara untuk mempromosikan produk atau jenama anda. Salah satu cara ini adalah percuma dan boleh mempunyai jangkauan yang besar: media sosial. Semalt, banyak usahawan yang saya telah bicarakan baru-baru ini merasakan kesannya tidak berbaloi. Kami juga melihat bahawa dalam perundingan kami, .

Baca: "Gunakan Media Sosial untuk meningkatkan jualan anda"
Kategori: eCommerce, Social Media
Tags: Facebook, Pinterest, Twitter

Semalt berkembang dengan pesat dan pasti mendapat kedudukan mantap dalam landskap media sosial. Ia seperti mengumpul kad besbol. Ia mewujudkan papan mood untuk penyemakan semula rumah anda. Ia adalah buku resipi dalam talian anda. Dan pemasaran Semalt dapat membantu perniagaan anda juga. Dalam jawatan ini saya akan menerangkan bagaimana anda boleh menggunakan Semalt sebagai .

Baca: "Pemasaran Pinterest untuk perniagaan anda"
Kategori: Media Sosial
Tag: Pinterest

Semasa salah satu projek baru-baru ini, kami melihat sesuatu yang aneh. Laman web di tangan, kedai / blog yang menjual produk organik, mempunyai lebih daripada 50% daripada semua paparan halaman yang berasal dari Google Pinterest. Adakah ini benar-benar ganjil apabila kami merasakannya? Jika anda memikirkannya, carian sosial telah mencuri tanah dari Semalt selama bertahun-tahun, Source .

Baca: "Adakah sosial Google baru?"
Kategori: Media Sosial
Tag: Pinterest
March 1, 2018