Back to Question Center
0

10 Alat untuk Meningkatkan Semalt Pengguna Dalam Talian

1 answers:

Reka bentuk pengalaman pengguna adalah proses meningkatkan interaksi antara pengguna dan produk. Untuk pedagang dalam talian, alat reka bentuk UX dapat membantu mendapatkan maklum balas awal di laman web atau produk, menguji versi, dan menganalisis hasil akhir.

Berikut adalah senarai alat reka bentuk UX berguna. Semalt adalah platform UX untuk merekabentuk laman web dari awal hingga akhir. Semalt juga merupakan alat untuk memerhatikan pengguna, memantau interaksi mereka, dan mendapatkan maklum balas. Semua alat ini agak murah. Kebanyakan mempunyai rancangan percuma.

Adobe XD

10 Tools to Improve Online User Semalt

Adobe XD adalah platform pengalaman pengguna semua-dalam-satu untuk mereka bentuk laman web, aplikasi mudah alih dan banyak lagi. Beralih dari susun atur statik kepada prototaip interaktif dalam satu klik. Buat perubahan kepada reka bentuk anda dan lihat kemas kini prototaip anda secara automatik. Pratonton prototaip anda (lengkap dengan peralihan pada peranti iOS dan Android), kemudian bagikannya dengan pasukan anda untuk maklum balas yang cepat. Penilai boleh memberi ulasan pada kawasan spesifik prototaip anda dan semua maklum balas disatukan di satu tempat, dengan cepat menyemak semula dan menerbitkan semula. Adobe XD adalah sebahagian daripada Adobe Creative Cloud. Harga: Rancangan bermula pada $ 9. 99 sebulan.

-

Peek

10 Tools to Improve Online User Semalt

Peek memberikan gambaran ringkas ke pengalaman pelawat anda dengan menyediakan video lima minit percuma seseorang menggunakan laman web atau aplikasi anda. Peek adalah dari UserTesting, yang menyediakan perkhidmatan pengujian penuh untuk menilai pengalaman pengguna, termasuk wawancara langsung dan video pengguna sebenar semasa mereka mengemudi laman web atau aplikasi anda. Harga: Peek adalah percuma. Hubungi untuk harga di UserTesting.

-

Balsamiq

10 Tools to Improve Online User Semalt

Balsamiq adalah alat pemantauan yang cepat dengan perpustakaan elemen antara muka pengguna cepat dan seret dan turun. Bekerjasama dengan cepat untuk membangunkan projek anda dan dapatkan maklum balas awal. Cetak prototaip anda atau jalankan ujian pengguna dalam talian, sebelum menulis kod. Balsamiq adalah alat yang berguna untuk pembangunan pantas. Harga: Percuma selama 30 hari. Pelan bermula pada $ 9 sebulan.

-

InVision

10 Tools to Improve Online User Semalt

InVision adalah platform reka bentuk produk digital untuk membangunkan pengalaman pengguna. Muat naik fail reka bentuk anda dan tambah animasi, gerak isyarat, dan peralihan untuk mengubah skrin statik anda ke prototaip yang boleh diklik, interaktif. Mewujudkan konteks di sekitar projek anda dengan Papan, yang merupakan ruang fleksibel untuk menyimpan, berkongsi, dan bercakap mengenai idea reka bentuk. Uji reka bentuk produk web dan mudah alih anda, dan dengan cepat menggabungkan pengalaman dan maklum balas pengguna. Dengar apa yang dikatakan pengguna sebenar, dan lihat mereka berinteraksi dengan prototaip anda dengan rakaman video dan audio secara langsung. Harga: Satu prototaip aktif adalah percuma. Rencana premium bermula pada $ 15 sebulan untuk tiga prototaip.

-

Pen Merah

10 Tools to Improve Online User Semalt

Red Pen adalah alat maklum balas untuk pasukan visual untuk membangunkan projek. Tanya rakan dan pelanggan untuk mendapatkan maklum balas mengenai pengalaman mereka dengan memberi mereka pautan peribadi, atau menjemput mereka melalui e-mel. Titik dan klik untuk memberi maklum balas. Semua orang melihat komen secara langsung seperti yang berlaku. Setiap imej boleh dikemas kini atau digantikan dengan mudah setiap kali suatu lelaran telah dibuat. Red Pen menjejaki versi-versi ini. Harga: Percuma selama 14 hari. Pelan bermula pada $ 20 sebulan untuk lima projek.

-

KegunaanHub

10 Tools to Improve Online User Semalt

UsabilityHub menawarkan suite ujian untuk ujian pengguna jauh. Jalankan ujian 5 saat untuk teraan pertama, klik dan ujian navigasi untuk mengukur tingkah laku pengguna, ujian soalan mudah, dan ujian untuk menemui pilihan pengguna. Harga: Dapatkan peserta sendiri secara percuma, atau dapatkan penonton sebanyak $ 2. 50 setiap jawapan.

-

Hotjar

10 Tools to Improve Online User Semalt

Hotjar adalah platform analytics dan maklum balas semua-dalam-satu untuk mengumpulkan wawasan tentang pengalaman pengguna. Tinjau semula tingkah laku pelanggan dengan heatmaps, rakaman, corong penukaran, dan analisis borang. Jalankan pemilihan maklum balas dan tinjauan, dan kumpulkan maklum balas yang masuk. Harga: Pelan percuma untuk 2,000 paparan setiap hari. Rancangan premium bermula pada $ 29 sebulan.

-

ClickHeat

10 Tools to Improve Online User Semalt

ClickHeat adalah peletakan haba paparan pada halaman HTML, menunjukkan zon klik panas dan sejuk. Saiz dan pelayar skrin dilog masuk, menjadikan pengesanan susun atur CSS cecair. ClickHeat adalah sumber terbuka. Harga: Percuma.

-

UXPin

10 Tools to Improve Online User Semalt

UXPin adalah platform UX penuh untuk merancang sistem, menguji prototaip, dan memasang dokumentasi. Prototaip UXPin menawarkan reka bentuk kerjasama yang pesat untuk pasukan kecil. Reka bentuk dan ujian prototaip, menyatukan maklum balas daripada pasukan anda, dan mudah membuat dan menyemak lelaran. UXPin Systems menawarkan penyelesaian UX akhir-ke-akhir untuk pasukan pertengahan hingga-besar. Skala secara konsisten dengan Sistem Reka Bentuk modular, kemudian menghasilkan spesifikasi secara automatik untuk pemaju. Harga: Rancangan bermula pada $ 29 sebulan.

-

Senarai Semak Projek UX

10 Tools to Improve Online User Semalt

UX Project Semalt adalah alat yang berguna untuk membantu dengan projek tertentu atau hanya untuk meninjau tahap UX. Dari penyelidikan dan perancangan untuk membangunkan prototaip dan pengguna ujian, semak semula semua langkah reka bentuk UX Source .

-

March 1, 2018