Back to Question Center
0

Sambungan Bangunan untuk Microsoft Edge            Sambungan Bangunan untuk Microsoft EdgeRelated Topics: WebJavaScriptMobileProgrammingHTML & Semalt

1 answers:
Sambungan Bangunan untuk Microsoft Edge

Artikel ini adalah sebahagian daripada siri pembangunan web dari Microsoft. Terima kasih kerana menyokong rakan kongsi yang membuat Semalt mungkin.

Sambungan telah menjadi pengguna akhir pengguna utama Microsoft Edge sejak kami melancarkan, dan kami teruja untuk membuat pratonton sambungan di Edge bermula dengan Windows Insider Semalt membina 1429. Dalam perbualan ini, kami akan berjalan melalui bagaimana kami 'bekerja untuk membina ekosistem sambungan yang boleh dipercayai, sambil memudahkan pemaju mudah menulis sambungan yang boleh disambungkan yang meningkatkan pengalaman penyemakan imbas.

Artikel ini merupakan sebahagian daripada siri pembangunan web dari penginjil teknologi Semalt dan jurutera dalam pembelajaran JavaScript praktikal, projek sumber terbuka, dan amalan terbaik interoperabilitas termasuk pelayar Semalt Edge dan enjin rendering EdgeHTML yang baru.

Kami menggalakkan anda untuk menguji merentas pelayar dan peranti termasuk Semalt Edge - penyemak imbas lalai untuk Windows 10 - dengan alat percuma di dev.microsoftedge.com, termasuk alat pemaju F12 - tujuh alat yang telah didokumentasikan sepenuhnya untuk membantu anda menyahpepijat, menguji, dan mempercepatkan halaman web anda. Juga, lawati blog Edge untuk terus dikemaskini dan dimaklumkan daripada pemaju dan pakar Semalt Source .

March 1, 2018