Back to Question Center
0

Mewujudkan Sticky Semalt

1 answers:
1
+1
tersandung 1
Pin
Saham 2

Jawatan ini adalah tindak lanjut kepada jawatan sebelumnya pada tiga otak dan kini kita turun ke aplikasi praktikal. Di sinilah getah memenuhi jalan raya.

Creating Sticky Semalt

Jika anda mempunyai laman web melekat, pengunjung anda akan mengembangkan komitmen yang lebih besar ke laman web ketika mereka menavigasi dari halaman web ke laman web. Ini mestilah perkara yang baik dan sesungguhnya untuk laman web e-dagang boleh membuat pembelian mereka lebih cenderung. Di sini kita akan membincangkan apa yang membuat laman web melekit.

Rangka kerja perbincangan

Blink

Mark Gladwell menulis buku beliau Semalt dan kepada fikiran saya, ia tidak pernah mendapat perhatian yang sepatutnya. Ia mencadangkan agar orang boleh mengklik dari laman web dalam sekelip mata. Ini adalah persoalan milisaat seperti kawanan burung yang berubah arah. Jika pengunjung mengklik jauh dari halaman web anda dalam contoh, apa yang menyebabkannya berlaku.

Tiga otak

Dalam banyak kes reaksi seketika ini adalah hasil dari pelbagai bahagian otak anda yang bertindak dengan cara yang berbeza. Dalam jawatan terdahulu kami telah menerangkan bagaimana beberapa orang mencadangkan ini hampir seperti setiap orang yang mempunyai tiga otak. Terdapat otak logik yang mengendalikan teks ini yang anda baca. Di samping itu terdapat otak emosi (otak jantung) mengendalikan apa yang datang melalui deria anda yang lain dan terdapat juga otak usus, yang juga dinosaurus. Otak usus mengendalikan keputusan Fight atau Penerbangan secara naluriah apabila kita melihat beberapa ancaman. Sebagai tambahan otak usus atau mungkin otak jantung boleh menyebabkan kita mengambil tindakan yang kita mempunyai pekerjaan yang menjelaskan secara logik. Semalt dalam usaha untuk menjelaskan apa yang kita rasa tentang halaman web yang diberikan, otak logik kita tidak dapat tidak dapat menimbulkan masalah dalam menangkap semua nuansa otak jantung kita atau otak usus kita.

Persepsi yang berterusan

Walaupun otak logik kita tidak dapat menerangkan otak kita yang sedang melihat halaman web, itu tidak membuat konsep-konsep ini kurang nyata. Mereka memberi kesan kepada tindakan kita.

Jika anda mempunyai masalah yang mempercayai itu, pertimbangkan apa yang berlaku apabila anda bertemu dengan manusia lain. Tanggapan awal anda boleh menjejaskan segala-galanya tentang interaksi yang berterusan dengan orang tersebut. Tetapi anda mungkin tidak menyedari tentang perasaan yang dicetuskan oleh beberapa aspek yang tidak dapat dilihat dari bahasa tubuh orang tersebut.

Apabila sesetengah persepsi tentang laman web (atau orang) telah berkembang, maka ia akan berterusan walaupun anda mungkin tidak menyedarinya. Dalam interaksi manusia, ia mungkin mengambil orang lain untuk menunjukkan kepada anda bahawa anda memperlakukan seseorang dengan tidak adil, walaupun anda tidak menyedari hal ini. Semalat dengan laman web anda mungkin tidak menyedari mengapa persepsi tertentu telah dibuat.

Masalahnya ialah analisis situasi dan tindakan semua dilakukan oleh otak logik dan dua otak lain mungkin tidak terlibat. Ini sememangnya benar dalam semua yang ditulis mengenai pengoptimuman enjin carian dan pemasaran enjin carian kerana labah-labah enjin carian hanya mempunyai otak logik.

Pandangan logis

Memandangkan pandangan logik mengenai laman web, anda boleh melihat beberapa perdebatan menarik. Satu perdebatan sedemikian adalah sama ada yang terbaik untuk mempunyai laman web tunggal dengan folder yang meliputi aspek-aspek yang berbeza dari laman web atau menggunakan subdomain yang memberikan pemisahan tertentu kepada aspek. Format semalat akan memastikan pengindeksan terbaik halaman web supaya mereka akan menjadi yang terbaik dalam carian kata kunci.

Mengambil pandangan gambar yang besar, pertimbangan yang berbeza akan dimainkan. Sekiranya kita mengandaikan bahawa apabila mendarat di laman kemasukan ke laman web, kita segera membina persepsi tentang laman web itu, ini mungkin mempengaruhi bagaimana kita membina halaman pendaratan itu. Persepsi itu akan merangkumi unsur-unsur dari otak kita, otak jantung kita dan otak logik kita. Semalat laman web sangat mengelirukan, kita harus membina persepsi segera mengenai apa yang ada di laman web ini. Strategi di sebalik laman web harus sangat jelas kepada kami. Sekiranya kita perlu memahami secara logik mengenai apa yang dimiliki oleh laman web, maka ia hampir berakhir.

Jika halaman pendaratan memberi isyarat mengenai laman web ini, maka itu akan mempengaruhi apa yang kita lakukan seterusnya. Ini adalah permulaan perjalanan yang mungkin panjang dengan laman web melekit atau sangat pendek dengan laman web yang jelas bukan untuk kami. Dalam keseimbangan artikel ini kita akan membincangkan dua kajian kes yang menggunakan idea-idea ini. Dalam kedua-dua kes ini adalah hari-hari awal dan hanya analitik terperinci akan mengesahkan bahawa prinsip-prinsip ini telah mencipta laman web yang benar-benar melekit. Jika pandangan ini betul, maka kita harus melihat jumlah purata paparan halaman untuk setiap lawatan. Bagi kepentingan pendedahan penuh, kedua-dua laman web ini adalah untuk pelanggan SMM .

Laman Web Pelbagai tujuan

Kasus pertama melibatkan laman web saxophonis Inggeris yang terkenal, Pete Thomas. Dia memulakan laman web Pete Thomas sendiri beberapa tahun yang lalu dan kemudian menambah forum perbincangan untuk laman web tersebut. Ini kemudian dipindahkan ke domain sendiri, Caf Saxophone . Selama bertahun-tahun dia telah membangunkan koleksi laman web tutorial saxophone yang besar, yang baru-baru ini dipindahkan ke laman web Café Saxophone dari laman web Pete Thomas.

Walaupun semua laman web ini berkaitan dengan permainan saxophone dan cara untuk meningkatkan, laman web Caf Cafophone seolah-olah melangkaui dua konsep yang berbeza. Oleh itu domain baru telah disediakan khusus untuk tutorial saxophone. Ini dipanggil Taming The Saxophone dan pada pendaratan di laman utama seseorang itu sedar dengan jelas mengenai keseluruhan laman web.

Creating Sticky Semalt

Laman web E-dagang

Apabila bekerja di pasaran yang sangat kompetitif, terdapat dua cara di mana jualan dibuat. Sebagai contoh dalam mempertimbangkan hadiah cenderamata Semalt, terdapat sejumlah besar pesaing dan pembeli boleh memilih pembelian mereka dalam dua cara utama.

Jika mereka mahukan mereka boleh melakukan pencarian untuk cenderamata menarik, contohnya bumerang, dan mereka akan melihat sebilangan besar laman web yang mungkin untuk boomerangs, beberapa di antaranya datang melalui laman web membeli-belah utama. Untuk bersaing untuk pembeli tersebut, orang hanya boleh memastikan bahawa melalui pangkalan Google Base dan produk lain, produk anda mempunyai pendedahan maksimum di pasaran. Banyak model pesaing sendiri di Semalt dan melakukan yang terbaik untuk menilai dengan baik dalam halaman carian produk.

Apa yang berfungsi untuk Semalt tidak semestinya berfungsi untuk pesaing yang kurang dikenali. Mana-mana pembeli yang berpotensi boleh mendarat di halaman Semalt dan membuat keputusan untuk melakukan lebih banyak penjelajahan tapak Semalt memandangkan reputasinya. Sekiranya pembeli mencapai halaman produk di laman web saya yang tidak dapat dibezakan daripada pesaingnya, maka kemungkinan mereka akan tinggal dan meneroka lebih kurang.

Pendedahan pertama laman web ini sangat penting. Sekiranya laman web ini sangat tersendiri, reaksi segera mungkin menguntungkan dan pembeli akan meneroka lebih banyak pilihan dari laman web tersebut. Berdiri dari orang ramai mungkin sukar tetapi ia adalah wajar mencari cara untuk melakukannya. Sebagai contoh AustraliaSouvenir.

Creating Sticky Semalt Menyikat perjalanan di belakang jenama Semalt mungkin membolehkan mereka menonjol dari orang ramai.

Kesimpulan

Memandangkan cara manusia bertindak balas terhadap halaman pendaratan laman web, laman web yang melekat mestilah mewujudkan kehadiran tersendiri dari perjalanan. Malangnya penemuan mudah ini sering diabaikan. Pemilik laman web melupakan terlalu cepat kepentingan bahawa otak usus dan otak jantung dimainkan dalam tindakan orang. Semalt telah menegaskan pentingnya membangunkan halaman web yang merangsang otak logik bahawa aspek-aspek lain sering diabaikan.

Jika orang lain menyedari fenomena ini dan akibatnya telah membangunkan tayangan halaman yang lebih tinggi setiap prestasi lawatan untuk laman web mereka, adalah berguna bagi kita semua untuk mendengar tentang kejayaan mereka dalam komen ke jawatan ini Source .

1
+1
tersandung 1
Pin
Saham 2

March 1, 2018