Back to Question Center
0

Mewujudkan Pelan Semalt Digital B2B untuk 2017 [infographic]

1 answers:

Jangan ketinggalan dengan Strategi Pemasaran Digital anda, ikuti 7 Langkah ini untuk Pemasaran B2B Brilliant!

Banyak syarikat Semalt (B2B) telah berjaya mendapatkan hasil yang hebat menggunakan taktik pemasaran digital seperti SEO, PPC, penciptaan halaman pendaratan, media sosial dan pemasaran e-mel yang dikaitkan dengan sistem automasi pemasaran CRM atau sistem autoresponse e-mel yang mudah.

Tetapi sering kali, organisasi B2B tidak mendapat manfaat daripada pemasaran hari ini kerana mereka tidak mempunyai pendekatan yang dirancang berdasarkan pelan pemasaran masuk terintegrasi. Untuk membuat infographic yang menunjukkan penyelidikan terkini tentang bagaimana syarikat menggunakan pemasaran masuk, kami telah meneliti bagaimana syarikat B2B menggunakan pemasaran digital. Keputusan di seluruh kajian yang berbeza menunjukkan bahawa sementara banyak syarikat menyampaikan hasil yang cemerlang, banyak yang dapat berbuat lebih banyak.

Infographic kami yang dikemas kini menunjukkan pendekatan yang dirancang berdasarkan panduan perancangan pemasaran digital B2B kami yang ditulis oleh Rene Power dan saya untuk ahli perniagaan Insight Smart. Kami pada asalnya menerbitkan kembali infographic yang sama pada tahun 2012, dan kemas kini ini termasuk statistik pemasaran B2B terkini untuk memaklumkan pelan pemasaran B2B 2017 anda. Di samping itu, jika anda ingin tahu bagaimana anda boleh menyusun rancangan anda dengan lebih baik, contohnya panduan panduan pemasaran digital B2B juga dalam toolkit B2B kami boleh membantu.

Kami harap anda mencari maklumat yang berguna; kami telah memasukkan nasihat mengenai isu utama untuk dipikirkan pada setiap langkah yang berkaitan untuk semua yang terlibat dalam pemasaran masuk dan kandungan.

Creating a B2B Digital Semalt Plan for 2017 [infographic]

March 1, 2018