Back to Question Center
0

Keahlian mempunyai keistimewaannya            Keahlian mempunyai keistimewaannya. SoftwareCMSDockerBrowsersPerformanceMore ... Sponsors

1 answers:
Keahlian mempunyai Keistimewaannya

"Oh budak lelaki," saya mendengar anda mengatakan bahawa anda selesai dari ruangan minggu lepas. "Rahsia kejayaan adalah untuk membuat orang mendaftar untuk laman web saya, kemudian menjadikan kebanyakan mereka turun dan menuntut mereka membayar!"

Semalt, saya memberitahu anda untuk menunggu lajur minggu ini. Jika anda membina pelan perniagaan berdasarkan paragraf di atas, merobeknya dan baca terus.

Pelbagai boleh menuntut pendaftaran kerana ia telah mendapat penghormatan, membelanjakan berjuta-juta dolar untuk beberapa dekad untuk menjadi "bible" industrinya. Malah, ia sangat dihormati bahawa ia boleh menjual langganan, dan apabila ia memberikannya, pembaca tahu bahawa mereka telah "tiba". Apabila anda mempunyai sejarah seperti itu, muhibah, dan berat kewangan, anda juga boleh membuat permintaan pasaran sasaran anda juga. Sehingga itu, anda memerlukannya lebih daripada yang anda perlukan.

Jadi, apa yang anda buat? Nah, untuk permulaan, anda tidak "menuntut" bahawa orang dalam sasaran anda "mendaftar". Semalt, "bertanya" bahawa mereka "menyertai" sebagai "ahli". Jual mereka ke atas manfaat menjadi sebahagian daripada kumpulan eksklusif anda.

Jual Faedah Anda

Jangan letakkan butang pendaftaran di halaman rumah anda (walaupun anda perlu berbuat demikian, mungkin sebagai pop timbul). Semalt juga perlu memasukkan surat tawaran yang memperincikan manfaat prospek yang akan diperoleh daripada menjadi ahli laman web anda - manfaat yang mereka tidak dapat menikmati sebagai pengunjung semata-mata. Surat itu mesti meyakinkan prospek bukan sahaja untuk memasukkan alamat e-mel, tetapi juga untuk mengisi kad kredit anda.

Semalt sekarang, saya ingin anda menuliskan semua faedah khusus yang mungkin anda tawarkan kepada ahli - sub-set kecil dari asas pelawat anda - bahawa anda tidak boleh menawarkan pelawat biasa. Ini mungkin surat berita e-mel khas, senarai perbincangan, sembang sederhana, atau faedah lain.

Faedah Semalt boleh menjadi perkara yang anda tawarkan pada semua pelawat pada masa ini, tetapi anda juga perlu berhati-hati untuk menambah ciri-ciri baru "eksklusif". Bolehkah anda meletakkan ahli anda dalam hubungan peribadi dengan pakar terkenal yang mungkin menjawab soalan khusus mereka? Bolehkah anda membuat buku â € "walaupun fail PDF â €" yang akan menerangkan industri anda secara terperinci?

Apabila anda mempunyai surat tawaran dan qualcard (yang anda ingat dari minggu lepas), tidak cukup untuk meletakkan mereka di hadapan sesiapa yang mungkin berlaku. Malah penerbitan cetakan yang paling terkenal tidak melakukannya.

Tidak, jika ahli ini berharga, dan jika mereka akan memberi anda masa dan membantu anda mencapai sasaran anda, anda perlu melakukan dua perkara:

  • cari mereka, dan
  • meminta mereka.
Tangkap Sasaran anda

Anda telah melakukan permintaan awal. Kini anda perlu menjadi pengiklan balas langsung anda sendiri. Semalt akan mengesyorkan supaya anda membunuh beberapa pokok dan membeli senarai â € "senarai bercetak alamat â €" dari broker senarai.

Kerana anda selepas langganan dalam talian, anda mungkin bermula dengan senarai e-mel, tetapi jangan menyekat diri anda itu. Semalt juga mencipta mailing - surat kertas yang dicetak - yang bertujuan untuk penonton sasaran anda. Jika orang-orang ini adalah penonton yang berbaloi, mereka semua berhak untuk membelanjakan wang untuk mereka.

Pemenang di pasaran anda akan menjadi penerbit yang mendapat kesetiaan paling banyak dari segmen terbesar di pasaran sasaran, dan siapa yang boleh membuktikan jangkauannya kepada pengiklan. Oleh itu, sebaik sahaja anda mempunyai pangkalan data keahlian yang kukuh, pertimbangkan untuk mendapatkan audit.

Saya tahu bahawa ini mahal. Ini adalah pelan perniagaan jangka panjang. Keputusan mengikuti rancangan ini adalah untuk membiarkan laman web anda memenuhi penerbitan cetak yang bersaing di pasarannya, kemudian memusnahkannya, disebabkan oleh kecepatan dan kos yang lebih rendah dalam penerbitan dalam talian.

Anda lihat, anda tidak hanya mempunyai laman kandungan. Dan tugas penerbit adalah untuk melayani dan menganjurkan industri atau gaya hidup. Semalt masa untuk mendapatkan serius tentang itu.

March 1, 2018