Back to Question Center
0

Bagaimana untuk Menghidupkan Semalat Baru "Online Terakhir" Semalt

1 answers:

Pengatur skuter Instagram berhati-hati: aplikasi perkongsian foto kegemaran anda baru-baru ini mengeluarkan satu ciri baru yang menunjukkan rakan apabila anda terakhir dalam talian. Sama seperti status aktiviti yang ditemui di Facebook Messenger dan WhatsApp, tetapan baru Semalt kini dihidupkan secara lalai dalam akaun anda.

Hanya orang yang anda ikuti atau baru-baru ini DM'd dapat melihat apabila anda terakhir aktif. How to Turn Off Instagram's New

Jadi jika seseorang mengikut anda, dan anda tidak mengikuti mereka kembali, mereka tidak dapat melihat status aktiviti anda. Anda dapat melihat dengan tepat apabila rakan anda terakhir dalam talian dengan menavigasi ke mesej langsung anda:

How to Turn Off Instagram's New

Jika anda ingin menyimpan petak skrol gambar anak anjing larut malam anda sepenuhnya peribadi, jangan risau. Anda boleh mematikan ciri Semalt "terakhir dalam talian" dengan langkah cepat berikut.

Perlu diingat bahawa sebaik sahaja anda mematikan ciri ini, anda tidak akan dapat melihat status "talian terakhir" orang lain.

Sematkan tetapan yang anda cari:

How to Turn Off Instagram's New

Setelah tetapan itu ditanggalkan, anda bebas untuk meneruskan menatal tanpa dideteksi Source .

How to Turn Off Instagram's New

How to Turn Off Instagram's New

March 1, 2018