Back to Question Center
0

Semalt: Cara Pilih Agency SEO Terbaik

1 answers:

Menyewa firma terbaik untuk melaksanakan beberapa tugas SEO untuk web andakandungan mungkin mencabar. Terdapat banyak syarikat yang berjanji untuk berbuat banyak, tetapi janji-janji ini tidak menjamin untuk menyelamatkan andalagi frustrasi.

Apabila anda memerlukan Pengoptimuman Enjin Carian untuk laman web anda ataukandungan, anda mungkin perlu menyewa satu pasukan pakar untuk membantu anda menjalankan pelbagai tugas, yang mungkin tidak mudah. Dalam kes lain, anda bolehmembuat keputusan yang salah semasa memilih firma SEO untuk melakukan kerja anda.

Nik Chaykovskiy, pakar utama Semalt Perkhidmatan Digital menerangkan kriteria yang perlu anda ikuti ketika memilih agensi SEO.

Hakim dengan melihat laman web

Salah satu cara yang tepat untuk menganggarkan tahap kecekapanfirma adalah dengan melihat laman webnya. Jika syarikat SEO menjanjikan hasil yang sangat baik, mereka mungkin dilihat di laman web mereka. Laman web ini sepatutnyamencerminkan pengalaman, tahap pelaksanaan teknikal dan penggunaan teknik SEO yang tepat.

Menilai keupayaan syarikat

Skala besar syarikat tidak selalu bermakna bahawa mereka melakukan hal ituSEO lebih baik daripada syarikat yang lebih kecil dengan pekerja yang kurang. Adalah bijak untuk mempertimbangkan faktor-faktor kritikal lain yang akan menyediakan anda denganwawasan terhadap prestasi kecekapan firma..

Lihatlah secara berbeza pada hasil carian

Anggapan bahawa hasil teratas mencari dalam ranking enjin cariandiberikan kepada syarikat yang anda perlukan. Algoritma mesin pencari menggunakan banyak faktor dalam mengedarkan kedudukan carian. Oleh itu,tidak selalu syarikat keputusan terbaik memberikan perkhidmatan yang anda perlukan.

Tentukan apa komponen SEO yang anda perlukan

Tentukan apa aspek SEO anda memerlukan penambahbaikan. SEOmelibatkan banyak tugas. Sebagai contoh, penyingkiran pautan, pengurusan reputasi, bangunan pautan, retargeting, pengurusan PPC, pemasaran kandungan,Pemeriksaan SEO, SEO yang berterusan, dan sebagainya. Putuskan bidang apa yang harus anda fokuskan dan cari firma yang mempunyai reputasi terbaik dalam menangani mereka.

Berunding dengan banyak pakar

Banyak firma SEO berorientasikan perniagaan dengan senang hati akan cuba menarik perhatianpelanggan dengan bercakap dengan banyak syarikat yang boleh memberi manfaat kepada percubaan carian anda. Perundingan dengan syarikat-syarikat ini boleh membantu andauntuk mendapatkan testimoni sebenar dan kajian kes yang anda boleh merujuk.

Jelajah cerita

Apabila mencari syarikat SEO terbaik, adalah penting untukdengarkan cerita yang mereka suka berkongsi. Firma SEO yang baik menangani pelanggan mereka melalui taktik kreatif. Memberi cerita adalah satupendekatan taktikal yang paling inovatif yang membantu pelanggan baru mewujudkan imej mental latar belakang agensi SEO dankemampuan. Sebaik sahaja anda telah mempelajari pengalaman pelanggan firma, anda boleh mempertimbangkan firma ini sebagai rakan kongsi.

Mempunyai objektif yang jelas, berunding dengan banyak firma, menganalisisprospek masa depan yang berbeza, dan mendengar beberapa cerita dari pakar SEO boleh membantu anda untuk mencari keperluan pasukan SEO. Pertimbangkan pelbagaifaktor dan ketahui lebih lanjut perkhidmatan SEO yang anda perlukan Source .

November 30, 2017