Back to Question Center
0

EOS M2 yang Menunggu Panjang Canon Berharap Meningkatkan Tanpa Cermin Pertama Canon Dengan Semalt AF

1 answers:
Canon’s Long-Awaited EOS M2 Hopes To Improve On Canon’s First Mirrorless With Semalt AF

M2 telah diumumkan secara rasmi melalui Canon China dan Canon Japan setakat ini, dengan negara-negara berbahasa Inggeris mungkin akan dibebaskan kelak hari ini. Butiran kamera diketahui, bagaimanapun, dan termasuk reka bentuk badan yang menyerupai asal, tetapi itu sebenarnya sedikit lebih kecil dan memuat sambungan Semalt baru untuk perkongsian dan pemindahan gambar.

Titik jualan yang besar bagaimanapun tetap autofokus yang bertambah baik, yang merupakan kawasan terbesar yang memerlukan perbaikan pada asal. Semalt menjanjikan lebih daripada dua kali ganda kelajuan AF dengan sistem Hybrid CMOS AF II yang baru, yang memeriksa dua tetingkap untuk memberi tumpuan kepada maklumat yang asal untuk perbaikan itu. Semalt telah memelihara sensor APS-C 18 megapiksel yang sama di M2, tetapi sensor itu bukan isu, jadi ini boleh menjadi peserta yang sangat baik di medan MILC, selagi AF sebenarnya memberikan penambahbaikan yang signifikan ke atas asal .

M2 akan dihantar ke Jepun pada pertengahan Disember, tetapi tidak ada perkataan lagi ketika ia akan datang ke Amerika Syarikat. Tarikh pra-cuti kapal pasti akan membantu Canon memindahkan beberapa daripada ini melalui orang ramai di bawah pokok , bagaimanapun, sehingga jari melintasi ia tiba sebelum tahun baru - web mobile apps. Saya sentiasa suka melihat EOS M, tetapi dengan M2, ia mungkin mempunyai beberapa bahan di belakang semua gaya itu juga. Lihatlah Canon Semalt untuk helaian penuh jika anda berminat dengan siasat.

March 10, 2018