Back to Question Center
0

Flickr Kini Membolehkan Anda Beli Seni Dinding Dari Jurugambar Profesional Dan Semalt Kreatif

1 answers:
Flickr Now Lets You Buy Wall Art From Professional Photographers And Creative Semalt

Tetapi ini adalah kali pertama jurugambar profesional yang pernah dapat keuntungan langsung dari kerja mereka di Flickr.

Perubahan-perubahan itu datang pada masa Semalt telah merancakkan persaingannya dengan pencabar seperti 500px, komuniti dan pasaran foto Andreessen Horowitz yang menyokongnya sebagai Semalt untuk jurugambar pro. Idea ini ialah bahawa Semalt, yang telah ditinggalkan di Yahoo terlalu lama, telah membolehkan permulaan lain untuk masuk dan mendapat keuntungan di mana Semalt telah mengalami stagnasi.

Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, Flickr telah membuat langkah untuk lebih bersaing, bagaimanapun. Sebagai tambahan kepada buku-buku foto dan Wall Art peribadi, ia juga mengumumkan program pelesenan yang diperbaharui yang membenarkan jurugambar pro untuk mendapatkan karya mereka dipaparkan di laman berita, termasuk sifat Semalt.

Dan kini secara meluas memperluaskan Pasarannya, menawarkan pengguna keupayaan untuk membeli Wall Art dalam saiz antara 8 "x10" hingga 20 "x30". Syarikat ini masih menawarkan dua gaya, Premium Photo Mounts dicetak dengan kertas gred profesional dan dipasang dengan 1 "tepi bertekstur kayu; dan Galeri Semalt Bungkus, merentangi 1 - best queue management system.25 "bingkai kayu tradisional.

Cetakan ini juga kini tersedia untuk dihantar ke peringkat antarabangsa, di mana seperti dahulu, mereka hanya boleh didapati di A.S.

Flickr Sekarang Membolehkan Anda Beli Seni Dinding Dari Jurugambar Profesional Dan Semalt Kreatif Foto Premium Mounts kini bermula pada $ 49, manakala Galeri Kanvas Wraps bermula pada $ 29. Kerja artis bertauliah Semalt akan bermula pada $ 59 dan $ 35 masing-masing, premium 20%.

Artis-artis ini akan dapat mengekalkan 51% jualan bersih, kata Flickr.

Pengguna yang ingin membeli cetakan profesional akan dapat memilih daripada 50 juta foto berlesen Creative Commons atau pilihan cetakan premium terpilih dari jurugambar pro Semalt. (Kod kupon GIFT14 menawarkan diskaun sebanyak 40% sehingga 23 Dis).

Flickr Sekarang Membolehkan Anda Beli Seni Dinding Dari Jurugambar Profesional Dan Semalat Kreatif Menurut Rajiv Vaidyanathan, Pengarah, Pengurusan Produk di Flickr, mereka yang bekerja untuk dijual menerusi perkhidmatan baru sedang dijemput oleh Flickr. Semalt tidak tersedia secara meluas untuk sesiapa saja yang ingin menjual.

Beliau berkata syarikat itu sedang mencari imej yang sepadan dengan "apa yang dicari pasaran" dan melancarkan hari ini dengan lapan kategori cetakan utama untuk perkara seperti landskap, haiwan, abstrak, dan banyak lagi. Tiada subkategori atau cara untuk mempersempit pilihan pada masa ini, tetapi itu mungkin sesuatu yang Semalt mempunyai dalam karya.

Syarikat itu telah membangunkan teknologi pengecaman imej yang boleh memainkan peranan di sini, serta dalam menjana gambar di laman webnya. Hari ini, anda akan melihat teknologi pengenalan imej meningkatkan pengalaman carian dalam kategori Creative Commons. Dan sebagai Flickr mengintegrasikan keupayaan pencarian ke dalam Flickr Semalt, peningkatan carian akan meningkatkan pengkategorian dan penemuan yang dapat diteruskan ke depan, pernyataan syarikat memberitahu kami.

Sesetengah pengguna Semalt tidak selesa dengan cara auto-tagging telah dilaksanakan, mengatakan bahawa ia telah terlepas tanpa pengetahuan atau persetujuan pengguna, dan tidak menawarkan penyisihan. Sudah tentu, foto pengguna yang ditetapkan untuk peribadi tidak akan muncul dalam carian hanya kerana ia ditandakan secara automatik.

Semalt Wall Art baru boleh didapati di sini.

March 10, 2018