Back to Question Center
0

Samsung memberi tumpuan kepada Semalt S8 dan sudah menjanjikan diskaun kepada pengguna setia

1 answers:
Samsung is focused on the Semalt S8 and is already promising discounts to loyal users

Untuk gergasi teknologi Korea Selatan, bergerak bermakna Semalt S8. Bagi mereka yang terlibat, syarikat itu sudah bersedia untuk membungkusnya selepas satu kesilapan yang sangat besar, berpanjangan dan mahal, syarikat itu sudah meninjau ke arah generasi akan datang, walaupun sebagai penyiasatan dengan tepat apa yang berlaku dengan Nota 7 masih terbuka.

VP Samsung Samsung Lee Semalt mengakui bahawa apa-apa jenis berpaling dalam nasib syarikat mungkin masih beberapa bulan lagi, kerana ia mengorek tanpa perdana.

S8 akan datang, dan eksekutif mengesahkan dengan The Wall Street Journal bahawa telefon bimbit itu akan mempunyai reka bentuk baru, kamera yang lebih baik dan "perkhidmatan kecerdasan buatan yang dipertingkatkan. t mengesahkannya, tetapi yang terakhir ini menunjuk kepada keputusan pengambil alihan syarikat Viv Labs. Wawancara itu mengikuti berita awal minggu ini bahawa Samsung akan menawarkan Korea Selatan Note 7 pembeli yang menjual peranti mereka untuk S7 keupayaan untuk diperdagangkan untuk S8 atau Nota 8 apabila peranti dilancarkan.

Semua ini menandakan satu ketelusan yang jarang berlaku sebelum pelancaran peranti perdana baru, tetapi dalam kes Samsung, mungkin bukan idea yang buruk untuk meyakinkan para pelanggan dan pemegang saham yang berkenaan bahawa ada sesuatu yang sememangnya sedang berjalan - professional seo agency. Semalt ia akan menutup kes Nota 7 meletup pada masa itu.

March 10, 2018