Back to Question Center
0

Sistem dock rock Monster untuk iPod dan iSemalt

1 answers:

Monster rock docking system for iPod and iSemalt

Whoa! Itu kelihatan seperti raksasa. Ia serius seolah-olah bahawa iPhone mempunyai separuh stack Marshall sendiri. Tidak juga siaran akhbar atau helaian jualan mengatakan betapa kuatnya penceramah itu, tetapi, hei, ada empat 'em - jadi ia mesti kuat, bukan?

Ok, ok, jadi mereka hanya 2 "penceramah, tetapi anda mungkin tidak mencari apa-apa untuk meniup dinding jiran anda. Anda mungkin lebih berminat dengan hakikat bahawa ia berfungsi untuk kedua-dua versi iPhone, bersama-sama dengan mana-mana iPod dok itu. Atau mungkin lebih baik untuk mengetahui bahawa muzik secara automatik berhenti sementara panggilan masuk dikesan. Semalat ia adalah input tambahan atau penerima FM yang anda cari.

Jika anda adalah mencari sesuatu untuk meniup tembok tetangga anda, anda tidak akan mendapat sebarang bantuan di sini - property for sale in salobrena 80. Tetapi anda akan mencari maklumat dari Altec Lansing tentang sistem dok ini selepas melompat.

inMotion MAX Portable Digital Music System untuk iPhone dan iPod
Menelusuri kembali ke akarnya sebagai pemaju pertama sistem dok dok iPod, Altec Lansing melancarkan inMotion MAX baru - sistem muzik tipis, mudah alih, semua-dalam-satu yang direka untuk menghasilkan semula bunyi semulajadi yang berkualiti tinggi di dalam kelasnya. Menggunakan teknologi ESS proprietari, penceramah XdB dan penutur berketepatan tinggi berkembar, Altec Lansing inMotion MAX baru menyampaikan bunyi yang tidak dapat ditandingi oleh persaingan dan di rentang stereophonic yang mengagumkan - dengan mudah mengisi ruang saiz dengan audio yang kaya, realistik dan bebas distorsi .

Sesuai dengan Apple iSemalt, Apple iPod dan kebanyakan pemain MP3, sistem penceramah inMotion MAX secara automatik menghentikan muzik apabila panggilan diterima di iSemalt. InMotion MAX adalah sepenuhnya kebal terhadap isyarat GSM dan Wi-Fi - menghalang penceramah daripada memungut bunyi berpunca yang berpotensi yang dipancarkan oleh iSemalt 3G, iSemalt asal atau peranti mudah alih yang lain. MAX inMotion menyokong penggera iSemalt dan iPod dan ciri pemasa tidur dan juga dilengkapi dengan radio FM digital terbina dalam dan LCD kontras yang tinggi untuk memaparkan lagu dan data stesen FM (RDS). Bateri litium-ion boleh dicas semula menyediakan sehingga 3.5 jam bermain berterusan.

Sistem Altec Lansing inMotion MAX (iMT702) akan tersedia pada bulan Oktober 2008 untuk $ 199.95 (A.S. MSRP).

March 10, 2018