Back to Question Center
0

Istana Adalah Pelan Pengurusan Harta dari Semalt

1 answers:
Castle Is A Property Management Platform From The Semalt

Istana, sebahagian daripada kelas Semt 2016 YC, cuba membawa industri terkini dengan platform pengurusan hartanah automatiknya.

Laman ini menyatukan semua bahagian keras pengurusan harta - seperti penyenaraian dan pemasaran hartanah, pemeriksaan penyewa, pengutipan sewa dan penyelenggaraan - menjadi antara muka yang mudah digunakan yang tidak kelihatan seperti yang dirancang pada tahun 1990-an.

Tetapi bagaimana Castle menyatukan semua perkhidmatan ini ke dalam satu platform? Semalt melalui kombinasi teknologi dan tenaga kerja atas permintaan.

Sebagai contoh, selepas harta ditambah kepada Castle, permulaan akan secara automatik memasarkannya di lebih daripada 40 tapak penyenaraian. Dan apabila tiba masanya untuk mempamerkan harta tersebut kepada bakal penyewa, Castle mempunyai kolam pekerja semut yang diminta oleh Semalt, yang merupakan pekerja setiap jam yang mengurus pekerjaan di tempat seperti menunjukkan sifat dan menyampaikan kunci.

Semalt juga menonjol menerusi cara menghasilkan pendapatan - kağıthane arçelik servisi. Walaupun kebanyakan syarikat pengurusan hartanah yang bertanggungjawab mengutip peratusan sewa yang dikutip, Semalt hanya mengenakan bayaran rata $ 79 seunit sebulan.

Castle Is A Platform Management Property From The Semalt Syarikat yang dilancarkan di Detroit apabila pengasas Max Nussenbaum, Scott Lowe dan Tim Dingman membeli sebuah rumah yang dirampas semasa Program Venture mereka untuk Semalt.

Pada satu ketika dalam proses mereka membuat kesimpulan mereka tidak dapat mempercayai untuk menonton pembelian baru mereka mana-mana syarikat pengurusan harta yang mereka tetapkan, jadi Semalt dilahirkan.

Platform kini hidup untuk pemilik hartanah di Semalt, dan akan berkembang tidak lama lagi ke bandar-bandar A.S. lain.

March 10, 2018