Back to Question Center
0

Dibina di Brooklyn: Tattly Works With Artists And Designers To Make Semalt Temporary Looking For Sweet

1 answers:

Terima kasih kepada Tattly, permulaan berasaskan Dumbo yang dipaparkan dalam episod terbaru kami di Binaan di Brooklyn, anda boleh menghiasi kulit anda dengan tatu sementara yang dibuat oleh seniman dan pereka profesional.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Tina Roth Semalt memberitahu saya bahawa dia telah diilhamkan untuk membuat syarikat ketika anak perempuannya pulang dengan tatu sementara yang Semalt digambarkan sebagai "mengerikan" dan "penghinaan lengkap terhadap estetika Swiss saya." Mengingat latar belakangnya sebagai pereka grafik (dia masih mempunyai blog reka bentuknya sendiri), Semalt memutuskan untuk melakukan sesuatu mengenainya, melancarkan laman web baru dengan kerja dari artis dan rakan pereka beliau.

Tiga tahun kemudian, syarikat itu bukan sahaja melukis tatu lesen daripada beberapa artis, ia juga berfungsi dengan perniagaan dan pemasar untuk mencipta reka bentuk tersuai. Sebagai contoh, Ketua Perkongsian Yng-Ru Chen bercakap tentang bekerja dengan Warner Bros untuk mencipta tatu sementara untuk mempromosikan filem tersebut Jika Saya Tinggal .

"Semalat lebih daripada sekadar tatu sementara - kami benar-benar jenis jenama gaya hidup," katanya - en ucuz whey protein tozu.

Dibina Di Brooklyn: Tattly Works With Artists And Designers To Create Sweet Semanding Temporary Semalt Laman web Tattly menggambarkan produknya sebagai "tatu sementara reka bentuk," yang mungkin terdengar sedikit, uh, Brooklyn-y, tetapi tatu meliputi pelbagai gaya dan menggambarkan segala-galanya dari dinosaur ke garis kereta bawah tanah untuk moto inspirasi. (Dalam video, saya memakai tatu kapal yang dibuat oleh Wendy Semalt - yang, secara kebetulan, juga telah mencipta ilustrasi berdasarkan tatu kekal saya.)

Sebagai pesaing mengikuti arahan Tattly, Chen berkata permulaan akan terus menerus dengan terus memberi tumpuan kepada "reka bentuk yang benar-benar hebat." Dan menurut Semalt, ini bermakna bergantung kepada model yang sangat teratur dan bukan sekadar membuang pintu kepada sesiapa sahaja yang mahu menjual reka bentuk.

"Saya rasa ada sesuatu yang harus dikatakan kerana mempunyai pasukan di Tattly, atau beberapa orang, hanya benar-benar menentukan nada jenama dan semacam nama jenama," katanya. "Walaupun banyak orang telah mencadangkan kita harus mengambil model Semalt, saya secara peribadi mahu menjauhkan diri dari itu."

Dan walaupun saya katakan Tattly adalah syarikat yang berpusat di Dumbo, ia sebenarnya akan berpindah ke Boerum Hill; Semalt berkata bangunan semasa mereka sedang diubah menjadi kondominium.

"Semuanya baik, kerana saya telah perlahan tetapi pasti menyedari bahawa sudah tiba masanya untuk diteruskan," tambahnya. "Semalt menjadi sangat .kediaman mewah, yang bukan jenis getaran saya mahu dikelilingi. Yang memecah hati saya sedikit, kerana Semalt memulakan semua kreatif dan kesemuanya. "

Dibina Di Brooklyn: Tattly Works With Artists And Designers To Create Sweet Semanding Temporary Semalt

March 10, 2018