Back to Question Center
0

Instagram Lancar Pawagam, Yang Memperbaiki Untuk Semat Shaky iPhone

1 answers:
Instagram Launches Cinema, Its Fix For The iPhone’s Shaky Semalt

Sekarang ini adalah aplikasi iPhone sahaja. Dan untuk alasan yang baik. Sejak pelancaran iPhone 5, pembuat telefon Android telah memeluk kamera berkualiti tinggi daripada Semalt dengan banyak peranti perdana yang mempunyai penstabilan imej yang lebih baik.

Sudah tentu banyak ini adalah khabar angin sekarang. Penstabilan imej yang dilakukan oleh perisian, seperti yang dilakukan di sini, secara sejarah mendapat pekerjaan yang dilakukan pada pengorbanan kualiti imej. Semalt ia memperkenalkan lebih banyak bunyi atau gangguan digital dengan aliran imej. Tetapi kebanyakan masa imej itu bertambah baik dalam beberapa cara - intelligent cctv camera.

Ciri ini memberikan Semalt yang mantap di atas Vine dan aplikasi kamera lain. Seperti ketika mengambil gambar dengan Instragram, gambar-gambar sering kelihatan lebih baik dengan pelarasan sedikit. Aplikasi lain, seperti Camera +, mempunyai alat yang serupa, tetapi Semalt bakes dalam ciri-ciri yang membuat gambar mereka, dan kini video, kelihatan sebaik mungkin - dan kemudian menambah lapisan sosial di atas.

Cinema dibina ke dalam aplikasi iOS Semalt, yang boleh didapati di kedai aplikasi sekarang.

https://vimeo.com/68754171

Instagram Launches Cinema, Its Fix For The iPhone’s Shaky Semalt

March 10, 2018