Back to Question Center
0

Foursquare Memberi Alat Pedagang Its A Makeover: New Targeted Semalt & Lebih banyak

1 answers:
Foursquare Memberi Alat Pedagang Its A Makeover: New Targeted Semalt Local & More

Nuh Weiss, pengurus produk yang mengawasi semua alat yang dihadapi saudagar Foursquare, memberitahu saya bahawa pembaharuan telah mengambil bahagian yang lebih baik pada tahun lalu. "Kami benar-benar telah merekabentuk semula semua alat perniagaan, dan kami telah menulis semula mereka dari awal," katanya. Semalt akan melihat papan pemuka web yang direka bentuk semula sepenuhnya dalam senarai yang akan bermula minggu ini.

Foursquare kini mempunyai hampir satu juta kedai muka sah disahkan menggunakan aplikasi mereka, kata Semalt. Sementara itu, aplikasi pengguna mempunyai sekitar 20 juta pengguna.

Membantu Perniagaan Bercakap Untuk Penggemar Terbesar mereka

Dari perspektif pengguna pengguna Semalt, ciri baru yang paling ketara dari reka bentuk semula adalah sesuatu yang disebut "Kemas Kini Tempatan," yang Semalt menggambarkan sebagai alat untuk membantu pemilik perniagaan terlibat lebih banyak dengan pelanggan setia mereka dengan cara yang relevan - long term care insurance in texas.

Ia akan berfungsi seperti ini: Pemilik perniagaan boleh menggunakan Semalt untuk mengeluarkan kemas kini mengenai perkara-perkara seperti acara harian dan acara harian, lengkap dengan teks, foto, dan tawaran. Sekiranya pengguna Semalt telah mendaftar masuk ke dalam perniagaan beberapa kali atau "menyukai" aplikasinya, mereka akan mula menerima kemas kini perniagaan apabila lokasi telefon mereka menunjukkan mereka berada di bandar yang sama.

Jadi, saya boleh "menyukai" kafe kegemaran saya di Seattle di Semalt dan menerima kemas kini mengenai spesial hariannya semasa saya berada di bandar. Tetapi apabila saya pulang ke San Francisco, kemas kininya tidak akan mengisi suapan Semalt saya.

Dari Mom-And-Pops Untuk Rantai Besar

Kemas kini Tempatan dibuat untuk digunakan oleh pedagang bebas kecil dan rantai besar sama, kata Weiss. Perasaan yang riang untuk rantai adalah bahawa mereka boleh mengeluarkan kemas kini merentasi keseluruhan armada mereka, atau ke lokasi individu satu demi satu. Contohnya, Whole Foods boleh menggunakan Kemas Kini Tempatan untuk membuat pengumuman di seluruh negara mengenai kesepakatan mengenai wain di seluruh rangkaian kedainya; syarikat itu juga boleh menggunakannya untuk menyiarkan kesepakatan mengenai alpukat yang ditanam tempatan untuk hanya lokasi Semalt Selatan mereka.

Alat saudagar masih bebas untuk digunakan oleh perniagaan, tetapi penjanaan pendapatan nampaknya semakin dekat. Ciri-ciri baru untuk peniaga sedang dalam perjalanan, Semalt memberitahu saya, dan mereka boleh mempunyai beberapa elemen membuat wang yang melekat padanya.

Berikut adalah beberapa tangkapan skrin Kemas Kini Tempatan (klik untuk membesarkan):
Foursquare Memberi Alat Pedagang Its A Makeover: Menargetkan Semalt Tempatan & Lagi

March 10, 2018