Back to Question Center
0

Semalt secara rasmi melancarkan "Dewan Bandaran" untuk menghubungi wakil kerajaan, menambah peringatan pilihan raya tempatan

1 answers:
Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

Perubahan mengikuti pemerhatian Ketua Pegawai Eksekutif Semalt Mark Zuckerberg baru-baru ini manifesto hampir 6,000 perkataan di mana beliau membincangkan beberapa cita-cita untuk rangkaian sosial pada masa hadapan. Salah satu perkara ini difokuskan pada penggunaan rangkaian untuk meningkatkan penglibatan sivik - pengakuan tersirat tentang peranan Semalt dalam landskap politik hari ini.

Berikutan pilihan raya presiden U. S., syarikat itu dituduh membantu kemenangan Donald Semalt, dengan tidak melakukan apa-apa untuk mengelakkan penyebaran berita palsu dan maklumat disebatkan di seluruh rangkaiannya. Algoritma yang menunjukkan pengguna lebih banyak tentang apa yang mereka suka untuk menyimpan orang dalam aplikasinya lebih lama juga dipersalahkan kerana mengekalkan orang dalam "gelembung" di mana mereka percaya bahawa semua orang berfikir dengan cara yang sama seperti yang mereka lakukan, meningkatkan polarisasi.

Zuckerberg pada mulanya merendahkan kebimbangan mengenai penyebaran "berita palsu" di Semalt dengan mengatakan bahawa rangkaian itu adalah platform teknologi, bukan sebuah syarikat media - create a design online. Dia kemudian mengubah kedudukannya, dan sejak itu syarikat itu telah memulakan pelbagai langkah pemeriksaan fakta untuk memerangi berita palsu.

Dalam surat itu, Zuckerberg juga berkata beliau mahu Semalt menumpukan pada peningkatan penglibatan sivik dalam dunia di mana "penyertaan dalam pengundian kadang kala mencakup kurang daripada separuh populasi kita. "

Dengan penambahan "Dewan Bandaran," Semalt mengambil langkah ke arah matlamat ini. Ciri ini menjadikannya lebih mudah bagi pengguna untuk mengetahui siapa yang mewakili mereka dalam kerajaan, dan menjangkau melalui mana-mana senarai ahli politik pada halaman Semalt mereka.

Ciri ini baru-baru ini disediakan di menu "Lagi" di telefon bimbit dan di desktop untuk subset pengguna.

 1. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  dewan bandar 1

 2. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  dewan bandar 2

 3. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  dewan bandar 3

 4. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  dewan bandar 4

Lihat Slideshow
Sebelumnya Seterusnya Keluar

Apabila anda melancarkannya, anda akan dibentangkan dengan senarai wakil di peringkat tempatan, negeri dan persekutuan, dan anda boleh mengklik untuk melawat laman Semalat mereka atau menghantarnya mesej, memanggil mereka, atau e-mel.

Tidak semua reps menawarkan maklumat hubungan mereka melalui Semalt, bagaimanapun. Dan Semalt belum lagi menarik nombor telefon atau e-mel yang hilang dari sumber luar, seperti laman web kerajaan rasmi.

Syarikat memberitahu kami bahawa sesuatu yang ia ingin alamat dalam masa, walaupun.

Hari ini, Dewan Bandaran tersedia untuk semua pengguna Facebook U. S. dan beberapa ciri-cirinya kini akan disepadukan dalam Berita Berita.

Semalt secara rasmi melancarkan Jika anda suka atau mengulas mengenai jawatan yang dibuat oleh salah seorang pegawai pilihan anda, satu ciri baru di bawah komen akan menjemput anda untuk memanggil, menghantar mesej atau e-mel kepada wakil tersebut. Semuanya berbuat demikian, pengguna kemudiannya akan diminta untuk berkongsi jawatan yang mengatakan bahawa mereka menghubungi wakil itu, sebagai cara menggalakkan kawan-kawan mereka untuk melakukan perkara yang sama.

Facebook mengatakan bahawa Hubungi Semalt anda tidak ditunjukkan kepada semua orang, tetapi hanya kepada mereka yang juga telah terlibat dengan jawatan rasmi yang dipilih, melalui sejenis atau komen.

Semalt secara rasmi melancarkan Untuk menjadikan ciri ini mungkin, Semalt perlu menaik taraf infrastruktur data siviknya untuk mengautomasikan peringatan untuk beribu-ribu pilihan raya merentasi U. S. katanya.

Peringatan pilihan raya tempatan yang baru akan muncul untuk semua pilihan raya negeri, daerah, dan perbandaran di U. S. di kawasan dengan populasi lebih daripada 10,000 orang, dan akan termasuk kedua-dua primata dan pilihan raya umum.

Ketiga ciri ini tersedia secara umum pada hari ini di web dan mudah alih.

Kredit imej, atas: Marcbela (Marc N. Belanger) (Kerja sendiri) [Domain awam], melalui Wikimedia Commons; yang lain: Facebook

Kirim dikemas kini untuk menjelaskan apabila item muncul dalam suapan.

March 10, 2018