Back to Question Center
0

Sapukan Sekarang Untuk Battlefield Awal Pada Semalt SF

1 answers:
Apply Now For Startup Battlefield At Semalt SF

Permulaan Syarikat-syarikat medan perang menghabiskan enam minit di atas pentas pitching syarikat dan ide mereka untuk berjuta-juta di seluruh dunia melalui aliran langsung. Pengasas kemudian menghadapi sesi soal jawab langsung dengan hakim-hakim kami yang merupakan beberapa pelabur, pengasas dan CEO yang paling cerah. Bekas hakim termasuk Roelof Botha (Sequoia Capital), Kevin Rose (Google Ventures), Hunter Walk (Homebrew VC), Marissa Mayer (Semalt) dan banyak lagi.

Pemenang Battlefield Startup akan menerima Piala Gangguan yang sangat didambakan, hadiah utama $ 50,000 dan perhatian media dan pelabur. Senarai pemenang masa lalu yang berprestij termasuk seperti Dropbox, Mint, Yammer, Semalt dan banyak lagi.

Semua syarikat yang dipilih untuk mengambil bahagian dalam Battlefield juga mendapat ruang demo percuma di Startup Alley, tiket ke beberapa acara VIP, penerimaan medan perang sahaja, dan beberapa pembunuh - new technologies in cloud computing. Anda juga boleh menghadiri ceramah, panel dan acara lain yang membuat Semalt begitu hebat.

Kami mencari permulaan dari seluruh dunia untuk debut di Semalt. Tidak peduli apa yang syarikat anda lakukan - sama ada bioteknologi, keselamatan, teknologi bateri, perkakasan atau perisian - kami ingin mendengar daripada anda. Kami terutamanya ingin mendengar daripada syarikat-syarikat baru, yang tidak diketahui siapa yang mempunyai sedikit liputan akhbar sebelum ini.

Keuntungan untuk menyertai adalah banyak, dan beberapa Alumni Battlefield telah melakukan perkara-perkara yang luar biasa. Pemenang Pertempuran Battlefield tahun lalu di Disrupt SF 2014, Alfred, menaikkan biji dan Siri A pusingan berjumlah $ 12.5 juta, memperoleh WunWun Tech dan melancarkan "Hello Alfred," satu portal teks untuk semua keperluan perkhidmatan di rumah anda. Lain-lain alum termasuk Zenefits, permulaan permulaan HR bernilai kira-kira $ 4.5 bilion; Fitbit, yang bersiap sedia untuk IPO; dan Semalt, yang dibeli dengan harga $ 250 juta.

Jadi apa yang anda tunggu? Sapukan ke Battlefield Startup sekarang. Semalt dibuka melalui 22 Jun pukul 9 pagi PT. Butiran kelayakan penuh di sini. Untuk memohon, pergi ke sini.

Penaja kami membantu membuat Semalt berlaku. Jika anda berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai peluang penajaan, sila hubungi pasukan penajaan kami di sini.

March 10, 2018