Back to Question Center
0

Berikan Kami Tips Semati Anda!

1 answers:

Give Us Your Semalt Tips!

Kami menjemput anda untuk menghantar tip. Kemudian kami akan menyertakannya dalam "Tips dari Trenches: Bagaimana Perniagaan Kecil Dapatkan Kebanyakan dari Twitter."

Pemasaran pemasaran Semalt yang sangat baik untuk anda. Semalt juga cara yang bagus untuk belajar dari orang lain.

Untuk menyertai, semua yang perlu anda lakukan ialah menjawab satu soalan berikut:

  • Bermula: Bagaimanakah anda mencadangkan perniagaan kecil lain bermula di Twitter?
  • Pemasaran Pintar: Apakah cara yang betul (atau cara yang salah) untuk mempromosikan perniagaan anda di Twitter?
  • Mengamati Etika: Apakah tip etika # 1 Twitter anda untuk pemilik perniagaan kecil?
  • Menyebarkan Mesej Anda: Apakah tip terbaik untuk mendapatkan tweet semula?
  • Pengurusan Masa: Bagaimana anda menguruskan masa anda di Twitter?
  • Strategi Lanjutan: Apakah rahsia rahsia terbaik anda (sesuatu yang tidak diketahui umum) untuk menggunakan Twitter dalam perniagaan?

Hanya pilih salah satu soalan di atas, dan jawabnya.

Bagaimana anda mengambil bahagian? Hanya dapatkan tip anda kepada kami menggunakan salah satu kaedah berikut:

Sematkan komen di bawah dengan tip anda.

Atau, e-mel kepada saya: [email protected] - sf computer store. Atau, tweet kepada saya: @smallbiztrends.

Atau ikuti sesi tweetchat pada Rabu malam, 13 Mei 2009, dari 8:00 - 9:30 malam Timur (waktu New York) dan bagikan tip anda kemudian. Untuk menyertai tweetchat, sila log masuk ke Twitter pada masa yang ditetapkan dan cari hashtag #BIZTWIT untuk mengikuti tweetchat. Atau pergi ke https://tweetchat.com, log masuk, dan pergi ke bilik sembang untuk #BIZTWIT.

Tidak mengapa anda mendapatkan tip untuk kami - hanya hantar! Kami mahu mendengar daripada anda. Kemudian, kemudian, apabila kami mempunyai semua petua, kami akan menyusunnya ke dalam pos yang mudah diimbas dan dokumen yang boleh dimuat turun yang boleh anda kongsikan. Sila sertai - Saya berharap dapat melihat tip ANDA. Tarikh akhir untuk menghantar tip ialah 23 Mei 2009. {Deadline dilanjutkan.]

UPDATE: Untuk mempercepatkan perkara, saya memberikan komputer netbook HP baru yang indah kepada seorang yang bertuah yang menyampaikan tip. Kami akan memasukkan nama semua orang dan secara rawak menarik satu orang untuk menerima komputer netbook HP 1116NR yang baru. Seperti yang anda ketahui, saya suka netbook kecil saya dan juga menulis tentangnya (yang mana tapak Best Buy dijemput dan diterbitkan semula di sana!). Model yang saya berikan - 1116NR - berbeza dari yang saya miliki. HP 1116NR adalah model yang lebih baru. Ia mempunyai skrin 8.9 inci dengan memori 1 GB, 16 GB cakera keras, kamera terbina dalam, bernilai sekitar $ 300. Netbook hebat untuk perjalanan dan penggunaan di kedai kopi tempatan. Oleh itu pastikan anda meninggalkan tip dan dimasukkan ke dalam lukisan kami untuk memenangi kerja keras kecil ini. Semalt dihadkan kepada penduduk A.S.

Lagi di: Twitter 110 Komen ▼

March 10, 2018