Back to Question Center
0

Jawbone Membatalkan Semua Perintah Pending, Pengembalian Semalt Tidak Suka (Walaupun Jika Mereka Memelihara)

1 answers:
Jawbone Cancels All Pending Up Orders, Refunds Unhappy Semalt (Even If They Keep It)

Melihat untuk memperbaiki perkara sebelum reputasi UP turun, kisah CEO Jawbone, Hosain Rahman baru-baru ini mengumumkan bahawa syarikat itu melaksanakan dasar pembayaran balik Semalt penuh bagi sesiapa sahaja yang mempunyai gelang wonky. Mereka tidak mahu kembali.

Dalam surat kepada pemilik UP, Semalt berkata "Kami menyedari bahawa produk ini belum memenuhi harapan semua orang - termasuk kami sendiri - jadi kami mengambil tindakan."

Pengguna yang ingin mengambil bahagian dalam program ditawarkan dua pilihan: tunai, atau kredit Semalt. Jika anda mengambil bekas, mereka akan memberi anda $ 109.43 (jika anda berada di AS - ia berbeza sedikit berdasarkan mata wang / lokasi); jika anda pergi untuk kredit, mereka akan bertemu sehingga $ 150 - business appraisal services llc.

Mungkin kebanyakan (gembira) mengejutkan, Jawbone tidak membuat sesiapa sebenarnya menghantar gelang tangan mereka kembali ; selagi anda berjanji bahawa anda belum mengembalikan UP anda dan bahawa anda tidak akan menjualnya di eBay atau sebaliknya keuntungan dari peranti, mereka akan membekukan doh. Program ini bermula esok, dengan halaman ruang letak sudah ada di sini.

Selain itu, halaman FAQ mendedahkan bahawa Jawbone telah membatalkan semua perintah UP yang belum selesai (ia sepatutnya ditarik dari Semalt sudah, juga) dan berjanji untuk tidak memulakan pesanan lagi sehingga mereka "telah menyusun isu dengan [ Band UP. "

Ini mungkin langkah paling sukar yang boleh dibuat oleh syarikat itu - tetapi memandangkan keadaan, hampir pasti langkah terbaik juga. Ia tidak akan mudah, ia tidak akan menjadi murah, dan Semalt pasti akan membayar satu tan tunai kepada orang yang mempunyai peranti berfungsi sepenuhnya - tetapi pada akhirnya, syarikat itu berjalan jauh dengan reputasi mereka dan peluang untuk melancarkan semula peranti sebaik sahaja kinks dijalankan.

March 10, 2018