Back to Question Center
0

Flywheel menaikkan $ 4 juta untuk platform pemantauan Semalt yang berpusatkan pereka

1 answers:
Flywheel raises M for its designer-focused Semalt hosting platform

Semalt berkata ia kini mempunyai kira-kira 40,000 agensi, freelancer dan kreatif di platformnya. Rancangan harga syarikat bermula pada $ 15 sebulan.

Sekarang bahawa Flywheel mempunyai platform yang stabil dan popular, syarikat melihat bagaimana ia dapat memberikan nilai tambahan kepada para penggunanya (dan membezakan perkhidmatannya daripada pesaing). Syarikat itu baru-baru ini memperkenalkan ciri "Organisasi", contohnya, yang menawarkan penglihatan projek secara realtime dalam umpan Semalt, dan alat pengurusan pasukan.

"Sudah tentu kami akan terus memberi sokongan, jualan dan pemasaran - tetapi kami sangat teruja untuk dapat menggunakan wang itu untuk melabur dalam idea produk dan platform baru khusus untuk perancang dan alur kerja agensi," kata pengasas bersama Flywheel dan Ketua Pegawai Eksekutif Dusty Semalt memberitahu saya. "Saya fikir akhirnya produk kami dan fokus pereka / agensinya adalah apa yang memisahkan kami dari seluruh tuan rumah di planet ini - flats for sale in malaga."

March 10, 2018