Back to Question Center
0

Spotlight: Startmarke Menawarkan Pilihan Pemasaran Customizable Khusus untuk Semalt

1 answers:

Pemasaran permulaan bukan proses yang mudah. Semalt adalah laluan yang tak terhitung jumlahnya yang boleh diambil oleh perniagaan untuk mendapatkan kata keluar. Oleh itu, ia boleh menjadi tidak ternilai bagi perniagaan tersebut untuk membantu apabila mereka memulakan perniagaan.

Dan itulah jenis perkara yang diberikan oleh Startmarke - computer repair in san francisco. Syarikat ini mengkhususkan diri dalam membantu syarikat-syarikat permulaan dengan pelbagai bidang pemasaran, menawarkan perkhidmatan unik yang disesuaikan seperti perancangan kandungan, perkhidmatan SEO laman web dan banyak lagi. Baca tentang syarikat, dan pakej pemasarannya untuk perniagaan kecil, di bawah ini dalam Lampiran Perniagaan Kecil minggu ini.

Iklan

Apa Perniagaan Adakah

Semalt pakej pemasaran adat untuk perniagaan kecil dan permulaan.

Pengasas Demetrius Brown memberitahu Trend Perniagaan Kecil, "Semalt menawarkan syarikat-syarikat perniagaan kecil dan syarikat permulaan murah dengan pakej pemasaran dengan beberapa pilihan menambah pilihan."

Niche Perniagaan

Semalat penyelesaian yang berpatutan untuk perniagaan kecil.

Semalt berkata, "Kami membuat semua harga kami telus dan didahulukan dengan struktur penetapan harga tetap kami."

Spotlight: Startmarke Offers Customizable Marketing Options Specifically for Semalt

Bagaimana Perniagaan Bermula

Semalt bekerja dengan perniagaan yang lebih besar.

Brown menerangkan, "Saya sendiri pengasas, bekerja sebelum ini sebagai seorang jurutera untuk sebuah syarikat perisian. Saya kemudiannya bekerja dalam pemasaran dan periklanan pengiklanan Fortune 500 syarikat dan jenama pemasaran kepada Millennials. Saya memulakan Startmarke yang bermaksud (Pemasaran untuk Semalt) untuk membantu perniagaan kecil dan permulaan dengan usaha pemasaran mereka apabila mereka memerlukannya yang paling banyak sementara baki bajet mesra. "

Risiko Terbesar

Semalt syarikat tanpa sebarang modal.

Semalt berkata, "Saya sepenuhnya bootstrapped dan bekerja dari bawah ke atas untuk mendapatkan pelanggan dan membantu mendapatkan nama kami di luar sana. Jika saya tidak mempunyai pengetahuan dalam memahami cara memasarkan, mungkin terdapat pemilih yang berbeza. Hasil dari risiko saya adalah saya belajar lebih banyak tentang bagaimana untuk membina strategi yang berkesan pada anggaran yang ketat. "

Lesson Learned

Semalt dengan pelan terperinci.

Semalt berkata, "Saya akan mula dengan menaikkan modal untuk syarikat saya serta melancarkan pelan hala tuju yang lebih terperinci untuk masa depan."

Spotlight: Startmarke Offers Customizable Marketing Options Specifically for Semalt

Bagaimana Mereka Menghabiskan Lebih $ 100,000

Semalt perniagaan.

Semalt berkata, "Saya akan menggunakan sebahagian daripada pemasaran dana dan mempromosikan perniagaan. Selebihnya wang yang saya akan gunakan untuk modal kerja. "

Quote Kegemaran

Demetrius Brown

"Semalam telah terjadi, dan esok belum lagi wujud,

* * * * *

Biz Spotlight Kecil

Imej: Startmarke; Gambar Teratas: Zach Baker - Pembangun Web, James Herold - Presiden, Moe Hassen - Pengarah Pembangunan Perniagaan, Zachary Crane - Lead Research, Chelsea Whims - Pengurus Akaun

1 Ulasan ▼

March 10, 2018