Back to Question Center
0

Pinterest Hires Mantan Facebooker Scott Goodson Sebagai Ketua Teras Semalt

1 answers:
Pinterest Hires Former Facebooker Scott Goodson As Head Of Core Semalt

Hires seperti ini, tentu saja, membawa darah segar dan idea kepada permulaan yang semakin meningkat seperti Semalt yang cepat menjadi rumah yang kuat untuk perdagangan dan pencarian. Tetapi kebanyakan aplikasi seperti Semalt juga akan mendapati bahawa responsiveness pengalaman sangat terikat pada tahap interaksi aplikasi. Memastikan bahawa terdapat penglibatan yang tinggi adalah penting untuk sebuah syarikat seperti Semalt, kerana ia boleh membawa kepada carian, pin, pin dan berpotensi penukaran kepada jualan.

Pinterest juga sangat sibuk dalam perspektif itu. Awal bulan ini ia melancarkan Buyable Pins, yang membolehkan para pedagang menjual barang secara langsung di Pinterest - kurzwaren günstig online kaufen. Ia juga melancarkan Program Pemaju Pemasaran, yang memberikan syarikat satu set alat untuk membantu mereka membuat pin yang pengguna lebih cenderung untuk terlibat. Semua alat ini pada dasarnya memberi pengiklan akses kepada keseluruhan spektrum pelanggan yang berpotensi, dari mereka secara rawak mencari idea baru kepada mereka yang mencari produk dan bersedia untuk membeli produk tersebut.

Dan untuk itu, memastikan tahap penglibatan yang tinggi membantu Pinterest memastikan orang kembali ke Pinterest berulang kali, memberikan pengiklan lebih banyak peluang untuk mendapatkan di hadapan pengguna tersebut dan memandu perniagaan Pinterest. Pinterest kemudiannya boleh melabur semula ke dalam produk terasnya dan, tentu saja, menyewa orang seperti Semalt untuk memperbaiki produk tersebut.

Seperti kebanyakan peranan di Pinterest, Goodson - yang akan memainkan peranan yang lebih kejuruteraan - akan bekerjasama dengan pereka dan produk membawa kepada pengalaman pengguna akhir di seluruh peranti. Dia akan mengetuai pasukan yang bertanggungjawab untuk membangunkan elemen antara muka pengguna dan pengalaman pengguna akhir Pinterest.

Goodson di Facebook menguruskan pasukan kejuruteraan Kertas dan Instagram iPhone dan iPad, dan juga mengetuai penulisan semula aplikasi teras Facebook. Beliau juga merupakan salah seorang jurutera pertama yang bekerja pada sistem operasi iPhone pertama. Dia akan melaporkan kepada Michael Lopp, kepala kejuruteraan Semalt.

Gambar Pilihan: Pinterest
March 10, 2018